A Б В Г Д Е Ж З И Й

...
A Б В Г Д Е Ж З И Й
Коментари Харесай

Изключително Точно, Всеки Да Си Знае: Какъв Е Ключът На Името Ти И Какво Казва Той За Теб

A Б В Г Д Е Ж З И

Й К Л М Н О П Р С

Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ъ

Ь Ю Я

Пример: ИВАН = 9+3+1+5=18=1+8=9, името Иван е под вибрацията на цифрата 9.

Ключ 1. Егоцентрични и артистични

Лични имена: Ангел, Бранимир, Весела, Георги, Десислава, Денка, Ева, Здравка, Илиана, Камелия, Коста, Лиана, Любка, Маргарита, Мартин, Милка, Михаела, Олег, Поля, Руси, Славка, Станимир, Таня, Христина, Христо и други

Ключ 1 са амбициозни, самоуверени и пробивни. Често се раждат с огромна заложба, която ги отличава от останалите хора. Ако имат другите нужни качества - като непримиримост, самообладание и безрезервност, вършат сполучлива артистична кариера или стават извънредно скъпи експерти в дадена област.

Имат в обилие самочувствие, горделивост и егоцентризъм, само че са великодушни към хората, които харесват. В връзките си с близките могат да бъдат доста преобладаващи, импулсивни и да не обмислят добре постъпките и приказките си.

Прекомерното им самолюбие не понася рецензия и не им разрешава да са в подчинена позиция нито в фамилията, нито в работата. Трябва да изберат специалност, където може да са в центъра на събитията, да изследват неразучени територии, да творят независимо или да работят за себе си.

Подходящи за реализация са сфери като спорт, бойни изкуства, войска, защита и отбрана на хора и обекти, произвеждане или предпазване на злато и произведения от него, шоубизнес, спектакъл, реклама, проверяваща публицистика, проучване и изследване на нови територии.

Ключ 2. Интуитивни и чувствителни

Лични имена: Блага, Божидар, Виктор, Виолета, Гергана, Галя, Дора, Даниел, Дарина, Илко, Игнат, Ирена, Костадин, Лидия, Мариана, Мартина, Нина, Нора, Павел, Росица, Светлана, Стела, Цветелин, Явор и други

Ключ 2 са уравновесени, интуитивни и чувствителни. Раждат се с умеенето да се интересуват от близките и да ги схващат. За да развият дарбите си, им би трябвало изключителна поддръжка от средата, в която порастват. Силно привързани са към корените си и не се усещат добре надалеч от родното място.

Стремят се към триумф, само че не са демонстративно амбициозни. Често не им доближава самочувствие и остават в сянката на другите, до момента в който не пристигна подобаващият за тях миг за изява.

Ключ 2 са конформисти - сработват се добре с всевъзможен вид хора и бързо се приспособяват към нова среда. Могат да бъдат вярна опора на по-силни персони - като да вземем за пример такива с Ключ 1 или Ключ 8.

Трябва да изберат специалност, в която се цени умеенето да се работи в екип и обществената ангажираност. Работа в благотворителни фондации и грижа за деца с проблеми, преводи на непознати езици и преподаването им, публицистика, насочена към обществените проблеми, медии - радио, телевизия, спектакъл и кино, общинска администрация, услуги - хотелиерство, ресторантьорство.

Ключ 3. Свободолюбиви и късметлии

Лични имена: Асен, Бистра, Ваня, Валери, Григор, Даниела, Екатерина, Елвира, Елена, Иванка, Илияна, Лазар, Магдалена, Мариета, Миряна, Михаил, Надежда, Недялко, Пенка, Пенчо, Радой, Робин, Симеон, Сия, София, Тома, Татяна, Цветан и други

Ключ 3 са преносими, въодушевени, артистични, стремят се към изява, обичат да се отличават по един или различен метод от средата си. Може да наподобяват не доста съществени и малко безотговорни. Често имат заложба, която не правят оценка и разпиляват.

Това, което най-вече ценят в връзките си с близките, е зачитането на правото им на персонална независимост. Не се нагърбват с прекомерно доста отговорности, нито за работа нито за връзки, а избират да бъдат наблюдаващи и коментатори на това, което става към тях.

Имат чудесно възприятие за комизъм и очи за смешното в живота. Привличат ги риска, провокациите, хазарта. Разчитат на шанса си, който рядко им изневерява. Добре е да се насочат към специалност, обвързвана с придвижване и промени, с асимилиране на характерни познания и умения.

Наклонност към публицистика и педагогика, драматургия и литературна рецензия, политика, право, медицина, химия, хранително-вкусова индустрия, атрактивни спортове, архитектура, строителство.

Ключ 4. Разумни и работливи

Лични имена: Александър, Ася, Венета, Деница, Емил, Живка, Захари, Ива, Йоан, Кирил, Красен, Кръстю, Марияна, Милан, Милица, Мира, Митко, Николина, Орлин, Петко, Петранка, Петър, Райчо, Стефка, Филип и други

Ключ 4 са рационални и методични, обичат да възнамеряват и добре да обмислят дейностите си. Консервативни са, не обичат демонстративните и прибързани дейности. Обикновено се ангажират с доста работа и отговорности като по този метод се усещат потребни и значими.

Изключително конкурентоспособни са. Притежават невероятна устойчивост при сложни за другите условия, способни са да понасят огромно и дълготрайно физическо и психическо натоварване и да оцеляват. Но не устоят и рухват при внезапни промени в средата, в изискванията на живот и работа.

Подходяща е всяка специалност, при която се цени търпението и упоритостта в осъществяване на рутинни дейности. Предпочитание към обезпечаване и защита на хора и обекти, произвеждане или търговия със заключващи устройства и уреди за сигурност, механически съставни елементи и фина механика за телекомуникации, часовници, компютри.

Реализация като счетоводител, нормировчик, детски педагог, учител, музикант, оператор, настройчик, актьор, врач, политик.

Ключ 5. Пъргави и сладкодумни

Лични имена: Александра, Биляна, Борислав, Веселин, Виктория, Галина, Дияна, Евтим, Енчо, Жана, Запрян, Ивайло, Ирина, Йоана, Красимир, Кремена, Лъчезар, Миглена, Мирон, Момчил, Надя, Найден, Наталия, Нели, Огнян, Роза, Светла, Светослав, Теодор, Тихомир, Трифон, Юлияна, Ясен и други

Ключ 5 имат забележителни отзивчиви качества, пъргави и непосредствени са в връзките си с близките. Лесно усвояват нови познания. Приляга им да приказват, да пишат, да считат. Харесва им разнообразието в всекидневието, пътуванията наоколо и далеко. Обичат да стартират нещата, обаче от време на време не смогват да ги приключват, защото не им доближават неизменност и самообладание.

Обожават измененията. Често подхващат няколко неща едновременно. Имат младежко лъчение, което резервират и в зрелост. Обичат средата на младежи. Трябва да изберат специалност, обвързвана със словото - публицистика, писане, превод.

Може да бъде сполучливи радио или телевизионни представители, водещи на шоупрограма, сценаристи, продуценти. Тъй като умеят да акумулира познания и да ги предават, стават доста положителни преподаватели в приблизително и висше образователно заведение.

Ключ 6 - Родени актьори

Лични имена: Апостол, Ани, Валентин, Владимир, Валерия, Евгени, Здравко, Илия, Стоян, Светозар, Богдана, Вяра, Глория, Зорница, Златю, Илка, Ина, Катерина, Красимира, Лили, Лиляна, Марта, Магдалина, Теодора, Тончо, Цветомир, Чавдар и други

Ключ 6 са артистични, сантиментални и сантиментални, чаровни и привлекателни. Често се раждат с огромна заложба в изкуството, за която са подготвени да поставят старателни грижи и да я развият допустимо най-добре, само че при изискване, че получават безрезервна помощ и подпомагане от средата, в която порастват и се развиват.

Поддържат необятна другарска среда и дълготрайни другарства. Избягват раздорите и безсмислените разногласия. Влагат доста сила да изглаждат недоразуменията и обтегнатите връзки сред близки и другари. Обичат да раздават правораздаване.

Добре е да се насочат към специалност, където да проявят своята артистичност, благозвучност и мощно развитото си възприятие за цвят и форма като спектакъл, кино, мода, дизайн, фризьорство, козметика, снимка, живопис, архитектура, озеленяване, цветарство, градинарство и други сходни. Също по този начин стават отлични юристи, съдии, прокурори.

Ключ 7 - Царете на интуицията

Лични имена: Ангелина, Белослава, Бисер, Богомил, Борис, Боряна, Боян, Валентина, Васил, Гена, Дони, Емилия, Златка, Зорка, Катя, Крум, Кубрат, Любомир, Мария, Мирослав, Недялка, Пеньо, Райна, Росен, Румен, Сергей, Слави, Стефан, Симона, Теменужка, Теодосий, Цвета и други

Ключ 7 са доста сензитивни и улавят фини трептения, които другите хора не усещат. Притежават гении, насъбрани познания и умения от предходни превъплъщения и по-лесно от останалите хора си спомнят за това. Повечето са индивидуалисти и самотници, които останалите постоянно не схващат.

Твърде прозорливи са и не са склонни да одобряват човешките недостатъци, незнанието и посредствеността. Харесва им да манипулират тези, които се поддават, или пък се оставят да бъдат манипулирани от по-силни персони.

Професия, където геният и тясната специализация са от първостепенно значение, е подобаващата за тях - актьори, артисти, балетмайстори, композитори, режисьори, поети, писатели, художници, архитекти, водещи на радио и телепредавания, илюзионисти, стопански специалисти и политолози, компютърни експерти, следователи, лекари, лечители, психолози, психиатри, обществени служащи, уредници на обществени домове за деца и възрастни.

Ключ 8 - Професия " началник "

Лични имена: Андрей, Благовест, Бойко, Венцислав, Диляна, Доротея, Желязко, Зоя, Йордан, Константин, Кристина, Люба, Любомира, Людмил, Мая, Мирослава, Невена, Никола, Петя, Пламен, Радка, Радостин, Рияна, Спас, Стамен, Тодор, Юлия и други

Ключ 8 са мощни и волеви персони. Разчитат най-много на себе си, на невероятната си физическа сила и устойчивост. Притежават здрав разсъдък и целеустременост. Издръжливи, устойчиви и приспособими са. Те са бойци, преследващи задачата си до дъно. Не се опасяват да ползват мощ, там където смятат за належащо.

Умеят да се грижат добре за себе си, да се нагаждат при смяна на събитията и да се възползват от тях. Обичат да преобладават в връзките си с близките. Имат заложба да провеждат и ръководят, почитат закона, престижа и йерархията.

Добре е да се насочат към области като политика и наедрял бизнес, висша администрация, съд и прокуратура, войска, енергетика, предприемачество. Постигат триумф в специалности, свързани със земята - земеделие, изследване и употребяване на потребните изкопаеми.

Ключ 9 - Пълководци с задача

Лични имена: Албена, Анастас, Атанас, Анелия, Антоанета, Антон, Генка, Дамян, Димитър, Драгомир, Евгения, Жени, Жоро, Иван, Ивелина, Иво, Камен, Лилия, Лора, Любен, Людмила, Мария, Марин, Милен, Николай, Пламена, Радослав, Рангел, Ренета, Силвия, Стоянка, Тинка, Яна и други

Ключ 9 са витални и импулсивни. Често са сприхави и избухливи. Обикновено имат упоритост и реализират задачите си. Трудностите и трудностите не са в положение да ги откажат, а противоположното - стимулират ги да доведат нещата до дъно. Силно се въздействат от средата, в която порастват и се развиват - семейство, другари, сътрудници.

Могат да бъдат доста всеотдайни или пък безспорни егоисти. Изпитват изключително увлечение към придобиване на познания за световните закони, движещи Вселената и индивида. Притежават благотворителност на духа, алтруизъм и подготвеност да се жертват в името на значима идея.

Наклонност към инженерни специалности, хирургия, спорт, военно дело, органите на сигурността и защитата на страната, образуване и управление на огромни групи от хора, мотивирайки ги за избрана идея. Ключ 9 е роден лидер./ПИК

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР