А ако се влюбите – връщане назад няма … Не се

...
А ако се влюбите – връщане назад няма …
Не се
Коментари Харесай

Защо не бива да се влюбвате в Рак

 rak

А в случай че се влюбите – връщане обратно няма …
Не се влюбвайте в Рак тъй като има най-чистото и най-хубаво сърце. Той основава връзка без скрити претекстове, без да ви пита нищо. Той просто ще ви даде всичко, което има, в случай че му докажете, че си коства. Той прави всичко допустимо с цел да улесни живота на околните си хора, в това число и на вас.

Не се влюбвайте в Рак тъй като той пази душата си. Трябва да се опитате да се сближите с него. Той ще ви отблъсне с вярата, че ще се опитате още веднъж да го доближите. Любовта и доверието му мъчно могат да се заслужат, само че най-хубавите неща в живота не са лесни.

Не се влюбвайте в Рак тъй като той ще помни всичко, което му казвате.

Той е отличен слушател и се вълнува от това, което вие казвате. Той помни неща и събития, които от дълго време сте не запомнили.

Не се влюбвайте в Рака, тъй като е прекомерно грижлив. Той се тревожи за това по какъв начин се чувствате и се бои да не нарани възприятията ви. Той желае да да бъдете щастливи.

Той обаче има и един сериозен минус – за него е от огромно значение това, което хората мислят за него. Недоброжелателите могат да го извадят от равновесие.

Не се влюбвайте в Рак тъй като е доста сензитивен и прочувствен. Той ще ви научи да гледате обстановките от разнообразни ъгли, да бъдете по-внимателни и да се вглеждате в хората.

Не се влюбвайте в Рак тъй като той не е убеден в себе си. Той става нервозен измежду доста хора, става свенлив. Той не обича тълпите, само че в случай че някой ги води настрани и беседва с него на 4 очи, той светва и се усеща удобно.

Не се влюбвайте в Рак тъй като следва сърцето си. Дори в случай че това е несъизмерим или абсурден избор, той ще работи по този начин, както усеща. Той е твърдоглав, когато става дума за неговите стремежи.

Не се влюбвайте в Рак тъй като е спокоен, благ и доста разговорлив. Когато се срещнете с него, ще почувствате, че го познавате цялостен живот.

Не се влюбвайте в Рак тъй като все пак ще го обикнете. Можете да го отблъснете и да кажете, че не желаете да имате връзка, само че един ден ще се разсъните и ще осъзнаете, че го обичате повече от живота.

По материали на Soulpost

Трите знака на Зодиака, които безусловно ще разбият сърцето ви!

 

Техният сексапил ги прави задоволително положителни, с цел да се влюбят, само че и задоволително жестоки, с цел да разбият сърцето ви. Астрологията ще ни помогне да   разкрием кои са те. Лъв…

Цялата публикация

Астрологични Предсказания за Новата 2018 година за всички зодиакални знаци

 

Овен Овенът през 2018 година би трябвало да показва най-хубавите си качества. Бъдете по-добродушни, по-смели, по-чувствени и по-благородни, с цел да не вършиме неточности и с цел да притегляте към себе си достойни…

Цялата публикация

4-те Най-добри Знаци на Зодиака

 

  Близнаци Няма по-добри хора от Близнаците! Всеки път, когато срещате Близнаци, те ще ви покриват с одеялото на добротата. Те  имат способността да накарат всеки, с който се срещат,…

Цялата статия
Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР