Кадър Navy Lookout heb@Wikimedia CommonsПредупредителен огън откриха патрулни руски кораби. Огънят е

...
Кадър Navy Lookout heb@Wikimedia CommonsПредупредителен огън откриха патрулни руски кораби. Огънят е
Коментари Харесай

Руснаци откриха огън срещу британския разрушител Defender край Крим

Кадър Navy Lookout heb@Wikimedia Commons

Предупредителен огън откриха патрулни съветски кораби. Огънят е бил срещу британския унищожител Defender край крайбрежията на Крим. Това оповестиха от съветското военно министерство, представени от ТАСС, съобщи.

" В 12:06 и 12:08 ч. пограничен патрулен транспортен съд извърши предупредителна пукотевица ", се споделя в известието на съветските военни.

По информация на съветското военно ведомство разрушителят преди този момент е бил предизвестен за потреблението на оръжия при положение на нарушение на държавната граница на Руската федерация. " Той не реагира на предизвестието ", увериха от съветското военно министерство.

Освен това съветски бомбардировач Су-24М е направил предупредително мятане на бомби, с цел да спре нарушаването на съветската държавна граница в Черно море.

" В 12:19 ч. Самолетът Су-24М извърши предупредителни бомбардировки (4 ОФАБ-250) по курса на придвижване на разрушителя HMS Defender ", съобщи съветското военно ведомство.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР