„Плевен и региона са новото място за развитие на бизнес

...
„Плевен и региона са новото място за развитие на бизнес
Коментари Харесай

Проф. д-р Григор Горчев, водач на листата на ГЕРБ-СДС в Плевен: Нашият регион е новото място за развитие на бизнес в България 

„ Плевен и района са новото място за развиване на бизнес в България. Това е нашата цел и имаме проект по какъв начин да го реализираме в идващите 4 години “. Това съобщи лидерът на листата на ГЕРБ в Плевен проф. доктор Григор Горчев на среща с един от огромните вложители в района. По думите му ГЕРБ поема уговорката да промени разпоредбите по този начин, че бизнесът да има „ бърза писта “ за своето развиване, без непотребна административна тежест и облекчение на най-малко 50 на 100 от регулаторните и/или административните режими. „ Довършването на Автомагистрала „ Хемус “ ще притегли нови вложители и високо квалифицирани експерти в индустриалната зона на Плевен. В предизборната стратегия на партията ни ясно е записано, че предлагаме редуциране на периодите за старт на капиталовите намерения”, уточни Горчев.

Според лидера на листата на ГЕРБ, в основата на политиката на ГЕРБ за област Плевен е сигурността за бизнеса, транспарантни правила и усилване на формите на дуално образование за основаване на банка от квалифицирани експерти. „ Това е в основата на политиката ни за нашия район. Защото положителната инфраструктура, законодателните промени за облекчение на бизнеса и поддръжката за новите бизнесмени е пътят за връщането на нашите съграждани вкъщи, както и привличането на нови експерти “, изясни проф. Горчев.

Той бе безапелационен, че би трябвало да се мисли и работи в вероятност. „ Човек влиза в политиката, тъй като оказва помощ на хората. Това е значимото “, сподели още проф. Горчев.

„ За страдание алтернативата в политиката, която виждаме, няма да ни донесе нищо положително. Пътната съгласуваност е извънредно значима. В Северна България би трябвало да се приключи тази страшна наклонност за обезлюдяване. Склонен съм да поддържа ГЕРБ, тъй като виждам хора, които отиват в партии, единствено с цел да се домогнат до постове “, сподели Красимир Дачев, шеф на компанията хазаин.

„ Чуваме единствено обвинявания от страна на политическите ни съперници. Няма решения, няма визия. Всичко се прави напук, няма разговор “, съобщи по време на полемиката Валери Лачовски, регионален координатор на ГЕРБ.

Индустриалните зони и бизнесът носят принадена стойност на Плевен и района. Това е реалност. Съдействах за построяването на различен пътен възел, който ще обикаля централната част и без значение от ръководството ще бъде приключен. Така целият тежко-товарен трафик ще бъде изведен от града “, изясни Мирослав Петров, досегашен регионален шеф.

„ Високи приходи, сигурни работни места и качество на живот, това е моята формула за бъдещето на Плевен и виждам, че тя се споделя от работещите тук”, сподели Александър Николов, претендент за депутат.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР