Бившият халф на ЦСКА - Викторс Морозс говори пред колегите

...
Бившият халф на ЦСКА - Викторс Морозс говори пред колегите
Коментари Харесай

Викторс Морозс: Познавайки класата на ЦСКА, Лиепая ще заложат на дефанзивна стратегия

Бившият халф на ЦСКА - Викторс Морозс приказва пред сътрудниците от " Тема Спорт ". В момента той е ментор на локалния РФС и познава чудесно евентуалния противник на " армейците " във втория квалификационен кръг на Лига на конференциите - Лиепая, който първото ходило се изправя против дебютанта Струга от Северна Македония

Ето откъс от по-интересните неща, които показа Морозс:
 Тежка стратегия за ЦСКА при започване на сезона
Тежка стратегия за ЦСКА при започване на сезона

Вижте цялата тук

" Познавайки силата на Лиепая, те имат положителни шансове да отстраняват Струга и да доближат до мачове с ЦСКА. Те са задоволително умел тим, в който са събрани мощни играчи. Треньорът им е от Беларус, който познава футболисти и от двете страни. Затова имат много имена от Беларус, които неведнъж са взели участие в евротурнирите и са ставали първенци. Спомняте си, че Бага игра с БАТЕ против ЦСКА предходната година. Някои от играчите им са национали на Латвия - халфовете Тиденбергс, Карклинш, проектонационали са Исаевс, Стуглис, вратарят Звиедрис.

Силната им страна е, че са чудесно проведени в отбрана, бранителите им са рутинирани и се познават добре. Много са компактни в защита и разчитат на бързи контраатаки. Разполагат със скоростни футболисти като бразилеца Додо и нигериеца Укпа. Те са подобен тим, чиято отбрана е мъчно да бъде преодоляна, и допускам, че ще излязат с отбранителна тактика, познавайки силата, класата и името на ЦСКА.
 Бодуров: Титлата за ЦСКА е допустима с треньор Любо Пенев
Бодуров: Титлата за ЦСКА е допустима с треньор Любо Пенев

" Но, в случай че го оставят, самичък си взема решение "

Подценяването може да коства скъпо на ЦСКА, тъй като шампионатът у нас е в разгара си, а ЦСКА занапред ще навлиза в сезона. Лиепая разполагат с един от най-високите бюджети в Латвия, само че за момента не им се получава в шампионата - имат три победи и три загуби, откогато започва Вирслигата. Често има информации за спорове с недоволни футболисти, и по този начин стартира да се върти състава и да се сменят играчите ".
 ЦСКА единствено с 4 визити отвън София през есенния полусезон
ЦСКА единствено с 4 визити отвън София през есенния полусезон

Вижте къде гостуват " армейците "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР