Забавянето на сделката със спрягания за нов собственик на Левски

...
Забавянето на сделката със спрягания за нов собственик на Левски
Коментари Харесай

Левски закъснява сериозно и с лятната си селекция

Забавянето на договорката със спрягания за нов притежател на Левски - Джоузеф Диксън и появилият се небосвод за нейния неуспех, съществено слагат въпроса по какъв начин ще наподобяват " сините " през новия сезон.

Преди дни мажоритарният притежател на столичани разкри, че е подготвен със селекцията, само че това зависи от договорката с британския предприемач.
 Кирил Ивков: Да бият един шут на Диксън и да го няма
Легенда на Левски: Да бият един шут на Диксън и да го няма!

" Изобщо не му имам вяра "

В момента Живко Миланов тренира към 20 футболисти на " Герена ", само че няма светлина в тунела, която да покаже, че ще дойдат още играчи в тима. Нови контракти са препоръчани на Борислав Цонев, Радослав Цонев, Мартин Райнов, Андриан Краев, Драган Михайлович и Звонимир Микулич, само че неяснотата към бъдещето на Левски бави тяхното сключване.

" Сините " към момента не знаят и кой ще бъде новият треньор на отбора, откакто Живко Миланов няма нужния лиценз, а спряганият за завръщане на " Герена " Станимир Стоилов изчаква развиване на обстановка към новия притежател.

Ръководството е разговаряло с набелязани играчи, само че е съобщило, че би трябвало да се изчака несъмнено време, с цел да се случат прехвърлянията, което не е било признато добре от футболистите и част от тях към този момент си откриха нови тимове, написа " Тема Спорт ".
 Арда примамва братя Цоневи с високи заплати
Арда примамва братя Цоневи с високи заплати

Двете страни договарят
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР