С началото на всеки нови 365 дни си казваме, че

...
С началото на всеки нови 365 дни си казваме, че
Коментари Харесай

10 неща, които наистина да направите до края на 2021

С началото на всеки нови 365 дни си споделяме, че годината идва като празна книга и единствено от нас зависи по какъв начин и с какво ще запълним страниците ѝ.

Когато обаче седмиците напреднат, осъзнаваме, че лека-полека забравяме някои от задачите си, които сме си сложили през януари .
 image2_16x9.png Сезонът на Близнаците е трогателен, деятелен и изпълнен с нови прекарвания: какво да чака всяка зодия На фокус
Но при все обещенията да отслабнем, да стартираме да спортуваме, да се отдадем на повече работа или пък повече отмора, всички тези баналности са нищо, в случай че нямаме здраве, а това включва и здрава душeвност, чисти страсти и нравствен мир .

За да бъде остатъкът от годината ни благополучен и сполучлив, би трябвало да се погрижим освен за материалното, само че и за духовното в нас.

Затова дано ви напомним какво в действителност би трябвало извършите през 2021-ва година дружно с всички останали обещания, които сте създали! Вижте препоръките ни в галерията долу.
 10 неща, които да извършите до края на годината  10 неща, които да извършите до края на годината  10 неща, които да извършите до края на годината  10 неща, които да извършите до края на годината
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР