На 17ти юни от 19:00ч. българско време на стадион „Паркен“

...
На 17ти юни от 19:00ч. българско време на стадион „Паркен“
Коментари Харесай

Футболна прогноза за мача Дания – Белгия от Прогнози.БГ

На 17ти юни от 19:00ч. българско време на стадион „ Паркен “ в Копенхаген един против различен се изправят отборите на Дания и Белгия. Всички помним трагичния случай, сполетял Кристиян Ериксен в първата среща на „ аленият динамит “, който като че ли повлия много отрицателно на тима, и по този метод датчаните позволиха загуба с 0:1 от Финландия. „ Червенията дяволи “ пък са на противоположния полюс що се отнася до представянето им, защото въпреки и с контузен основен състезател в лицето на Кевин де Бройне, с лекост се разправиха със селекцията на „ сбораня “ побеждавайки Русия с гръмкото 3:0. Този мач е от витално значение за момчетата, водени от Каспер Хюлманд, поради провалянето от първата среща и те с всички сили ще се опитат да изкопчат нещо от този мач – дали обаче ще съумеят?

Датчаните се чака да излязат с всичко най-хубаво, с което разполагат в своя лагер, без несъмнено Кристиян Ериксен, който по всяка възможност ще се наложи и да завърши с футбола. За „ аленият динамит “ на врата: Каспър Шмайхел; пред него в отбрана: Даниел Вас, Симон Кяер, Андреас Кристенсен и Йоаким Мееле; в халфовата линия: Томас Дилейни, Пиер-Емил Хьойберг и Матиас Йенсен, а в нахлуване: Юсуф Поулсен, Каспер Долберг и Мартин Брейтуейт. Очаква се „ аленият динамит “ още веднъж да излязат във групировка 4-3-3, което би могло да се окаже много съдбовно против тим от ранга на „ алените дяволи “. От друга страна датчаните нямат изключително какво да губят и ще се опитат да употребяват домакинското си преимущество.

Съставът на Белгия е огромният любимец в този мач, а също по този начин и един от огромните любимци за спечелването на Евро 2020. В Копенхаген се чака Роберто Мартинес да излезе със следните единадесет – на вратата Тибо Куртоа; пред него в отбрана: Тоби Алдервейрелд, Дедрик Боята, Томас Вермален и Томас Мюниер; в халфовата линия: Юри Тилеманс, Леандер Дендонкер, Торган Азар и Дрис Мертенс; в нахлуване: Яник Ферейра Караско и Ромелу Лукаку. Представете си единствено този тим когато и Кевин де Бройне се причисли към него!

За Евро 2020 ще се постараем да ви предоставяме за най-интересните футболни събития, към които без подозрение се причислява и мачът сред Дания и Белгия. Очаква се домакините да създадат всичко по силите си, с цел да не изгубят този мач или даже да се пробват да го завоюват, само че това би било в действителност нелека задача. Въпреки това „ аленият динамит “ ще се постарае да употребява фактора домакинство и прочувственият фактор Кристиян Ериксен, и в случай че не друго, то най-малко да излезе без боязън и с готовност за борба. От своя страна Белгия влиза със успокоение и огромна доза класа в тази среща. „ Червените дяволи “ по всяка възможност ще се опитат да вземат нови 3 точки, което ще подпечата билетите им за елиминационната фаза на шампионата. Независимо от огромното предпочитание, с което се чака да играят домакините, считаме, че Белгия ще завоюва този мач.

Прогноза за мача от Прогнози.БГ: Белгия да завоюва мача
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР