Преслава може и да не шеф г, но пък в

...
Преслава може и да не шеф г, но пък в
Коментари Харесай

Преслава показа къде живее за първи път

Преслава може и да не началник г, само че пък в кърската работа е супер. Певицата сподели уменията си с мотика в ръка. Чалга фурията разгласява видео, от което се вижда какъв брой старания поставя в градината на дома си, който демонстрира за първи път. От къщата не се вижда нищо, само че за сметка на това на показ е голямата ограда, която прави невероятно надникването даже от прилежащия парцел.

В лятната беседка се вихри дъщерята Паола, за която са обезпечени детски играчки като пързалка. Дворът на къщата е огромен и с прелестна панорама към планината. Досега в никакъв случай Преслава не е показвал жилището си, за разлика от други свои сътрудници като Коцето или Анелия.

Изпълнителката обаче твърдо реши да показва, че не се тормози да прави тежкия труд и открехна част от персоналното си пространство. "Някой искащ да му прекопая градината ", майтапи се Преслава, плевейки кипарисите. Тя се усеща толкоз по роднински в ситуацията, че надали това е къщата на някой неин непосредствен. По време на пандемията Преси сподели живота в родното село на мъжа си Павел край Враца, само че дали поддържания двор се намира там или в полите на Витоша, Hotnews.bg може единствено да гадае.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР