„Няма да срещна друг мъж, който да ме обича така,

...
„Няма да срещна друг мъж, който да ме обича така,
Коментари Харесай

Алекс Сърчаджиева разказа за последната си ангелска целувка с Ласкин

„ Няма да срещна различен мъж, който да ме обича по този начин, както ме обича Иван Ласкин “. Това е едно от изреченията в разтърсващия монолог на Александра Сърчаджиева в най-новата й пиеса “На живо “, чиято премиера бе през вчерашния ден вечерта в София, написа Woman.bg. Актрисата споделя целия си живот пред фена благодарение на колежката си - изключителната Радена Вълканова, която играе телевизионна журналистка. Тя обстрелва Александра с безпощадните си въпроси, до момента в който диалогът сред двете не се трансформира в дълбока и прочувствена изповед.



Сърчаджиева споделя по какъв начин майка й Пепа Николова й умира, до момента в който лекарят пред стаята й дъвче баница, а тя желае да се хвърли отвисоко, тъй като едвам на 22 години е изгубила най-важния си човек. Навлиза дълбоко в връзките си татко си Йосиф Сърчаджиев, който 11 години изживява бурна обич с Пепа, само че след това се връща при брачната половинка си. Въпреки че е дал името си на Александра, той взема решение да си го вземе назад и стартира гръмък развой, който всички актьори в София наблюдават. Стоянка Мутафова, която е близка другарка на Пепа и двете разделят една гардеробна, даже е изгонена от правосъдната зала поради „ непочтено държание “.

Сърчаджиева, която въпреки всичко резервира името след решението на съда, се връща в най-романтичните мигове от предишното си, когато стартира любовта й с Иван Ласкин. Той й се изяснява в обич ненадейно, тя го отрязва и той взема решение да се самоубие. Алекс не скрива пред публиката и кошмара от последните му дни на тази земя, когато той си отива в болница. Жена му съумява да открадне една минута време с него уединено навръх 30 декември и го целува по ръката, тъй като целият е оплетен в системи. Целувката е на знаково място-на ръката си Ласкин има татуировка на три ангела с облиците и имената на двете му дъщери и Алекс.

След шeст дни той умира. Сърчаджиева разкрива изцяло пред публиката бурите на живота си, само че популярност богу, през вчерашния ден вечерта в София не валя за малко и пиесата съумя да направи своята премиера. Въпреки сухото време, много дами от публиката не можаха да сдържат сълзите, а в рев избухна и самата Сърчаджиева, която горещо благодари на феновете за поддръжката. Не останаха суши и очите на режисьора Димитър Коцев-Шошо, наследник на огромния артист Константин Коцев. Сценограф е Никола Тороманов, музиката е на Милен Кукошаров, а текстът на Яна Борисова по разказите на самата Сърчаджиева. „ На живо” ще има премиера и в Бургас на 20 юни на сцената на Държавна опера “Бургас” (билети на касата на часовника) и във Варна на 21 юни във Фестивалния конгресен център, където билетите към този момент са изчерпани. Спектаклите не престават още веднъж в София на сцената на „ Сълза и смях “ и всички, които желаят да видят една откровена пиеса без тъпи шегички, злободневни заяждания с политици и голотии, би трябвало да го създадат.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР