Мениджърът на не бе доволен нито от своите играчи, нито

...
Мениджърът на не бе доволен нито от своите играчи, нито
Коментари Харесай

Моуриньо разкритикува играчите си и съдията

Мениджърът на не бе удовлетворен нито от своите играчи, нито от съдията Майкъл Оливър в дербито с. " Шпорите " изгубиха с 1:2 и Специалния имаше много рецензии.

" Съдиите нямат право да дават изявленията след мач? Това е тъпо. Играхме доста неприятно през първото полувреме. 1:1 не бе обективен резултат, тъй като не бяхме на равнище. Защитавахме се неприятно, нямаше интензитет или преса в играта ни. Някои значими футболисти се скатаваха. Много неприятно показване. През второто полувреме можехме единствено да подобрим представянето си, което се случи. Но има един въпрос, който обаче няма да получи отговор, тъй като съдията Майкъл Оливър няма право да приказва. Може би Пол Тиърни е ВАР. Според четвъртия арбитър Кевин Френд, той му е споделил, че реферът е имал отличен взор над обстановката и няма потребност от намесата на ВАР ", съобщи Моуриньо.

Наставникът продължи с рецензиите към рефера Майкъл Оливър.

" През второто полувреме при 1:1 ми се коства, че контролирахме мача и вярвахме, че можем да създадем още една крачка и да спечелим. Тогава обаче пристигна основният миг. Не желая да го назовавам дузпа, тъй като това ще е засегнатост към всички дузпи. Това бе неточност на Майкъл Оливър. Играчите са изтощени от многото мачове, треньорите също към този момент сме много изтощени, може би и съдиите към този момент са изморени. Той имаше мач през седмицата, нали? В Шампионската лига или в Лига Европа? Може би просто е изтощен. Доста постоянно нямам шанс, когато той свири мои мачове, тъй като към този момент не знам какъв брой дузпи е остъждал в моя щета. В, в Тотнъм, няма значение в кой клуб съм. Нямам шанс с този другояче толкоз добър арбитър ", добави португалецът.

Премиър лийг 28 кръг, неделя 14 март  Арсенал 2:1краен резулат  Тотнъм
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР