Футболистите на Светкавица (Търговище) спечелиха гостуването на Интер (Добрич) с

...
Футболистите на Светкавица (Търговище) спечелиха гостуването на Интер (Добрич) с
Коментари Харесай

Светкавица с минимална победа в Добрич

Футболистите на Светкавица (Търговище) завоюваха гостуването на Интер (Добрич) с минималното 2:1. Двубоят бе от следващия ХIХ кръг на Трета лига – Североизточна аматьорска група и мина под диктовката на гостите. Въпреки това обаче Интер (Добрич) не преклони глава и даже поведе в резултата.

В 16-aта минута беше отсъдена дузпа, която Александър Стефанов извърши сполучливо – 1:0. Това като, че ли постресна гостите и те усилиха ударната си мощност. Напред забити в отбраната на домакините бяха Никола Василев, Никола Ганчев и Николай Найденов, които с офанзивите си постоянно застрашаваха вратата на Ферай Алимов. Търговищенци бързо стигнаха до равенството.

Десетина минути откакто получиха гол посредством Георги Димитров те възвърнаха равенството на терена. Две-три минути по-късно Никола Найденов със независим рейд преодоля двама бранители на домакините и обърна мача в интерес на Светкавица (Търговище).

През втората част двата тима още веднъж заиграха на много високи обороти. Атаките към двамата вратари бяха постоянно спирани още в средата на игралното поле. Младия рефер Благовест Димитров от Варна – очевидно с първи мачове в тази група постоянно се чудеше какво да отсъди.

Поне такова е мнението на ръководители и състезатели след дуела. Въпреки огромното предпочитание за смяна на резултата от футболистите и на двата тима – това не стана и срещата приключи с минималната победа на гостите от Търговище.

САЛИМ САЛИХ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР