Британка се влюби в двойно по-млад египтянин, изостави мъжа си

...
Британка се влюби в двойно по-млад египтянин, изостави мъжа си
Коментари Харесай

Англичанка заряза мъжа си след 20 г. брак заради млад египтянин, но нещо се обърка СНИМКИ

Британка се влюби в двойно по-млад египтянин, изостави мъжа си и избяга при него и съжали грубо, тъй като стана жертва на машинация, написа Daily Mail.

45-годишната служителка в Tesco Джоана Гирлинг и брачният партньор й почивали в курорта Шарм ел-Шейх през юни 2018 година Когато се прибрали в родината си, тя признала на мъжа си, че се е влюбила в 24-годишния египетски сервитьор Хасан Калид и поради него счита да постави завършек на 20-годишния си брак.







Пред изданието тя признава, че през последните 10 години е била с мъжа си "по табиет " и от дълго време не е имала интимни връзки с него. В същото време те нямали деца, а през годините на взаимния си живот се грижели за седем кучета.


Гирлинг се надявала да се омъжи за младия Калид и по негова молба му изпратила 400 английски паунда, купила си нови облекла и отлетяла за Египет. След няколко седмици взаимен живот младият й ухажор й съобщил, че поставя завършек на връзката им, тъй като тя била „ остаряла и дебела “.

Година по-късно британката решила да се реалокира в Хургада и почнала работа като преподавател в детска градина. Няколко месеца по-късно тя се среща с 38-годишен притежател на локален магазин за подправки и стартира да живее с него.





„ Не ми е правил предложение и няма потребност. Той към този момент ме счита за своя жена. Но въпреки всичко планираме да се оженим публично следващата година, незабавно щом се разведа със брачна половинка си “, споделя Гирлинг и прибавя, че сега даже пробват да имат дете.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР