Баница с буквите на фамилията му изпрати на Владимир Путин

...
 Баница с буквите на фамилията му изпрати на Владимир Путин
Коментари Харесай

Турски пекар-рекордьор прати баница на Путин

 Баница с буквите на семейството му изпрати на Владимир Путин прочут пекар от турския град Бурса, с цел да изрази благодарността си за доставката на съветски противоракетни комплекси С-400. Странният жест е дело на Хасан Аджар, чиято обичайната турска баница (бюрек) влезе в Книгата на върховете на Гинес през 2012 година със своите над 2 км (2023 м) дължина.
„ Днес, както и дадох обещание в навечерието на събитието, изпратих своята баница на съветския президент Путин в Кремъл. Приготвянето на баницата в нашия ресторант бе следено от доста хора, пристигнали да я видят. Всички гости на заведението оцениха позитивно, както моята баница, по този начин и доставката на С-400 в Турция “, разказал доволният Аджар пред РИА Новости.

Той добавил, че чиновници на фирмата-доставчик били изумени когато пристигнали да вземат приготвената баница и видели непредвидените за тях адрес и име на получателя. „ Отначало не повярваха, а след това споделиха, че това им се случва за първи път. Предложиха дори да опаковат пратката по по-различен метод, поради ранга на получателя “, споделя пекарят.

Хасан Аджар изразил убеденост, че баницата ще бъде доставена на Владимир Путин колкото може по-бързо и му поискал прелестен вкус.

 
  standartnews.com
Източник: klassa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР