Социалният министър Бисер Петков се усъмни в мотивите на майките

...
Социалният министър Бисер Петков се усъмни в мотивите на майките
Коментари Харесай

Бисер Петков се усъмни в мотивите на майките на деца с увреждания

Социалният министър Бисер Петков се усъмни в претекстовете на майките с увреждания да стачкуват. Той взе участие в разисквания за промяната в сферата в Народното събрание.

Министърът изясни, че през вчерашния ден доброжелателно поканил майките да се върнат в работната група. " От това, което разбирам, тъй като по-късно беше извършен диалог с тях с предложение за среща, от това, което разбирам, в действителност се отхвърлят от тази среща и това ме кара да се възнамерявам по този въпрос ", сподели Петков.

На въпрос какво съгласно нето е обяснението, министърът сподели: " Може би нарушено доверие сред страните, тъй като да, текстове, които бяха показани на предходното съвещание, евентуално не удовлетворяваха майките на деца с увреждания, само че това е работен развой. Именно по тази причина те са в работната група, с цел да показват единодушие или противоречие с дадени оферти и това, че в действителност в текстовете е отпаднало тирето надлежно " персонална помощ-асистентска услуга ", не мисля, че е задоволително сериозен мотив да се каже " Не, ние напущаме работната група, тъй като нашите оферти не се одобряват ", сподели министърът.

Той добави, че това, което бъде квалифицирано, ще бъде изпратено на електронните адреси до всички членове на работната група, а на съвещанието всеки ще реши дали да вземе отношение.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР