Рени успя да си намери мъж. След драматичната раздяла с

...
Рени успя да си намери мъж. След драматичната раздяла с
Коментари Харесай

Скандал! Певицата Рени хвана ново гадже! 14-годишният й син я разби: Мамо, нямаш ли нужда от секс?

Рени съумя да си откри мъж. След трагичната разлъка с Борис Пилософ, от който има двама сина, певицата най-накрая се носи на крилете на любовта и е толкоз явно щастлива, че даже не се пробва да го крие, научи HotArena.

„ На мой клип се срещнах с някогашния ми мъж, по този начин че… ”, удостовери със загадъчна усмивка Рени при последната си медийна изява, когато бе запитана дали на ваканцията си в Гърция е била съпроводена от „ симпатягата ” от клипа си „ Искам бебе ”. Няма подозрение, че точно  покрай видеото Рени се среща с сегашния мъж до себе си.  Любопитна детайлност е, че на времето срещна Борис Пилософ още веднъж на снимачната площадка на свое видео.

„ Нищо не желая да настоявам сигурно и нищо не желая да споделям със сигурност…  Знам единствено едно – че съм извънредно щастлива и удовлетворена ”, споделя Рени. Тя издава, че новият й обичан не живее в България. Само това е склонна да разкрие към този момент и е безапелационна в решението си да резервира името и самоличността на тайнствения мъж колкото се може по-дълго. Рени даже не го е срещнала с двамата си сина, въпреки че те са наясно за появяването му.

Напук на упованията огромният правоприемник на певицата, който носи името на татко си, не проявявал никаква ревнивост. Дори в противен случай, 14-годишният Борис от дълго време повтарял на майка си, че й е време за нова обич. „ Непрекъснато ми споделя: „ Мамо, откри си мъж! Мамо, ти би трябвало да си щастлива! ”, а един път ми сподели:  „ Мамо, нямаш ли потребност от секс? ”,  споделя през смях Рени. Тя се радва, че има мощна връзка със синовете си и те я одобряват като своя най-хубав другар, на който могат да доверят всичко. Като майка обаче фолк дивата към този момент не е склонна да ги среща с мъжа до себе си. Рени счита, че връзката й с въпросния господин е прекомерно прясна за такава значима стъпка: „ Не знаят кой е индивидът. Не са го виждали. Мисля, че към момента е рано, тъй като може и нищо да не излезе ”.

И пред медиите не желае да приказва за новата си обич, защото има горчивия опит от връзката си с Борис Пилософ, написа Уикенд. Затова пък певицата, която тази година навърши 42 години, признава, че е склонна да роди още едно дете , както и пее в новата си ария „ Искам бебе ”: „ Мисля, че годините нямат значение… Ето да вземем за пример, Ицко Финци на 84 години стана татко. Така че какво ни е на нас?! Хубавите и положителните хора като нас би трябвало да се развъждат! ”.
Източник: 7dnisofia.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР