Zoom


В последните години ще открием, че iGaming индустрията продължава своята

В последните години ще открием, че iGaming индустрията продължава своята ...

... версия на всяко едно заглавие, следователно няма да е трудно да разгледате новите предложения с помощта на виртуална валута, с която няма загуби и печалби. Можем да се забавляваме напълно безплатно и колкото искаме, все пак ротативките винаги са били едно от много забавните предложения във всяко едно онлайн казино.


Развитието на онлайн казината продължава да отбелязва една доста впечатляваща

Развитието на онлайн казината продължава да отбелязва една доста впечатляваща ...

... тази система за игра, никога няма да се наложи да се опитвате да възстановите загубите - статистиката показва, че това не само не се случва, но и коства още повече главоболия на клиента. Ако спазите всички тези изисквания, тогава спокойно може да се насладите на пълния потенциал на всички игри.


Ако четете това заглавие, не се притеснявайте - не е

Ако четете това заглавие, не се притеснявайте - не е ...

... направите спортни прогнози.  Новата дисциплина демонстрира един особен професионализъм и достигна широк спектър от зрители, използвайки по най-добрия възможен начин всички видове социални мрежи и канали за откриването на нови почитатели, истината обаче е, че тази индустрия винаги е имала почитатели, просто сега всички се насочиха към една нова платформа.В последните няколко години ще открием, че има един букмейкър,

В последните няколко години ще открием, че има един букмейкър, ...

... са в полезрението на този оператор, следователно не можем да останем разочаровани по никакъв начин, все пак разполагаме с бонуси, а те определено печелят много внимание. Нека не забравяме, че благодарение на мобилното приложение ще можем винаги да сме близо до спортната платформа и да правим нашите прогнози в движение. 


Изборът на букмейкър е нещо, към което не бива да

Изборът на букмейкър е нещо, към което не бива да ...

... съветваме да тествате използваемостта на сайта за залози, за да се уверите, че всичко наред. Отворете го през лаптопа или смартфона си и вижте дали се зарежда бързо и без проблем. Уверете се също така, че можете бързо да навигирате из него и да откривате веднага спортното събитие, което търсите.


Парламентът на Мароко гласува за узаконяването на местното производство на

Парламентът на Мароко гласува за узаконяването на местното производство на ...

... законопроектът е бил предложен без необходимите консултации, включително с хора в регионите, където се отглежда канабис. Според нея той е и предизборен ход преди парламентарния вот през септември и не е сигурно, че ще помогне за справянето с бедността в Риф, където проблеми има и на етническа и политическа основа.След дългото чакане и несигурното бъдеще на Евро 2020 можем

След дългото чакане и несигурното бъдеще на Евро 2020 можем ...

... че на някои места ще се предлагат билети за първите, които стигнат до стадиона, би трябвало да има и електронни билети, но както напомняме, нуждата от регулация и последни проверки ще изисква още малко време. Препоръчваме да следите и информацията от основните източници, като най-важното е да избирате надеждни медии.


Китайската сонда кацна на Марс в събота сутринта, където ще

Китайската сонда кацна на Марс в събота сутринта, където ще ...

... беше през 2016 г. при катастрофата на съвместния руско-европейски космически кораб Schiaparelli. Последното успешно примарсяване беше през февруари, когато американската космическа агенция НАСА примарси своя марсоход Perseverance, който оттогава изследва планетата. Американският роувър пусна малък роботизиран хеликоптер на Марс, който беше първият по рода си полет на друга планета. /БГНЕС


Пандемията не успя достатъчно ефективно да отвлече вниманието и енергията

Пандемията не успя достатъчно ефективно да отвлече вниманието и енергията ...

... имат еднакво тегло от 33,3% –  алкохол, никотин и храни, като всяка категория има различни критерии. Индексът анализира само политики, които имат негативен ефект върху потребителите, като различните политики имат различна тежест според значението им за потреблението. Страните с високи оценки са по-малко свободни, а страните с ниски оценки са по-свободни.


Житeлитe нa мaлĸия итaлиaнcĸи ocтpoв Иcĸия ce нaдявaт, чe 19-ĸилoмeтpoвaтa

Житeлитe нa мaлĸия итaлиaнcĸи ocтpoв Иcĸия ce нaдявaт, чe 19-ĸилoмeтpoвaтa ...

... нaчaлoтo нa мaй. Ceзoннитe paбoтници са следващи на опашката за ваксина. Paзбиpa ce, мнoгo нeщa мoгaт дa ce oбъpĸaт, тъй ĸaтo ocтpoвитe нe мoгaт дa ce изoлиpaт нaпълнo oт нeвaĸcиниpaни пoceтитeли. Избyxвaнeтo нa мecтнo oгнищe нa ocтpoв, в ĸoйтo имa само шeпa лeглa в бoлницaтa, e пo-pиcĸoвo oтĸoлĸoтo нa ĸoнтинeнтa.
Това може да е най-бляскавото кино събитие в света, но

Това може да е най-бляскавото кино събитие в света, но ...

... в Лос Анджелис адвокат в областта на развлекателната индустрия Питър Кауфман казва, че Кан трябва да бъде отменен тази година, а индустрията може да управлява бизнеса си онлайн засега. „Мисля, че Южна Франция през юли 2021 г. е морално безотговорно нещо. Това създава безпокойство, което не е необходимо“, допълва той.


Парижани, които жадуват за вечеря в изискано заведение, след като

Парижани, които жадуват за вечеря в изискано заведение, след като ...

... скъпи ресторанти. Полицията прави проверка по случая. Ел-Кадауи казва, че работи по правилата, като не обслужва събирания на повече от шестима души и не работи след полицейския час в 19 часа. Но услугите й не са във възможностите на всички парижани – обяд за двама излиза 170 евро на човек.


След като през март Италия навлезе в третата си блокада

След като през март Италия навлезе в третата си блокада ...

... да компенсират спада на продажбите през миналата година. Анализатори твърдят, че подобряващите се продажби в тези два региона ще подкрепят приходите и през 2021 г. Продажбите в САЩ и Европа представляваха 60% от общите продажби за 2019 г., а до 2025 г. ще са под 50% според консултантската компания Bain.


Сериалът „Властелинът на пръстените“ на Amazon се очертава като особено

Сериалът „Властелинът на пръстените“ на Amazon се очертава като особено ...

... настаняване и храна. След това ще дойде и потенциалният туристически бум. Филмовите трилогии „Властелинът на пръстените“ и „Хобит“ подкрепиха значително туризма в Нова Зеландия, привличайки хора от цял свят. Новият сериал „Властелинът на пръстените“ е в процес на създаване и се очаква да се появи в края на 2021 г.


След като стартира кампанията за ментално здраве “Красив ум в

След като стартира кампанията за ментално здраве “Красив ум в ...

... апарата за кръвно налягане, сънотворните и прекомерните дози кофеин. Фокусирани върху усещането за жизненост на тялото, ще можем да се отдръпваме назад, за да виждаме красотата на цялостната картина на живота. Ако искате да научите дали сте близо до „прегаряне“ и кои тренировки са подходящи точно за вас, посетете .Генералният секретар на управляващата японска Либерално-демократическа партия Тошихиро Никай заяви,

Генералният секретар на управляващата японска Либерално-демократическа партия Тошихиро Никай заяви, ...

... 200 държави. Анкетите показват, че по-голяма част от японската общественост не желае провеждането на Олимпийските игри това лято. Социологическо проучване, осъществено на 11-11 април от вестник Asahi, установява че 35% от респондентите предлагат спортното събитие да бъде отменено, докато 34 на сто вярват, че Игрите отново трябва да бъдат отложени.


Арт средите видяха много лудост през последното десетилетие. С бума

Арт средите видяха много лудост през последното десетилетие. С бума ...

... се смята за международен бенчмарк в света на изкуството. Всъщност картината добива популярността си през 1911 г., когато е открадната от Лувъра и превърната в сензация от световните медии. Може би ще е необходима някоя кражба на NFT от криптомузей, за да може инвеститорите да осъзнаят какво наистина има стойност.


Едни от последните санкции на Доналд Тръмп, преди да напусне

Едни от последните санкции на Доналд Тръмп, преди да напусне ...

... в подкрепа на твърденията, че компанията е свързана с китайската армия. „Щом подобни грешки може да се случват с толкова голяма компания като Xiaomi, не е чудно, че по-малки играчи се оказват в същата ситуация. За съжаление, те може да нямат ресурсите на Xiaomi, за да се борят“, казва Търнър.


Организацията за колективно управление на авторски права в музиката Музикаутор генерира

Организацията за колективно управление на авторски права в музиката Музикаутор генерира ...

... липсата на дългосрочна визия за развитие“ са надделяли над обществения интерес. На 28 май 2020 г. Комисията по културата и медиите в парламента отхвърли предложението на Музикаутор. Организацията за пореден път отбелязва, че от десетилетие в страната липсва Национална стратегия за развитие на културата, а отговорните институции стават все по-пасивни.


Тълпата от посетители, която се озовава в лъскавата изложбена зала

Тълпата от посетители, която се озовава в лъскавата изложбена зала ...

... които са генерирани от онлайн събития. „Дигиталният свят се концентрира върху купуването на това, което е модерно [в социалните мрежи] и в големите галерии, в които работят по над 100 души“, коментира Джеймс Мейър, който управлява Mayor Gallery в Лондон, след като я наследява от баща си през 1973 г.В света може да възникне дефицит на тоалетна хартия заради

В света може да възникне дефицит на тоалетна хартия заради ...

... директор на бразилската компания Уолтър Шалка кризата се задълбочава и има недостиг на кораби за насипни товари. Проблемът може да се задълбочи заради през тази седмица.  Сериозните смущения в търговията с целулоза „в крайна сметка могат да повлияят на предлагането на тоалетна хартия, ако производителите не разполагат с достатъчно запаси“.


Българското правителство може да подкрепи музикалните изпълнители в страната като

Българското правителство може да подкрепи музикалните изпълнители в страната като ...

... тя посочи, че конкуренцията в музикалния бизнес е огромна, а само в каталога на Spotify има над 7 млн. изпълнители. Според Муур днес изпълнителите имат много повече дигитални възможности от преди и трябва да се възползват от тях, без значение дали са независими артисти или работят с голяма звукозаписна компания.


Глобалната музикална индустрия е нараснала със 7,4% през 2020 г.,

Глобалната музикална индустрия е нараснала със 7,4% през 2020 г., ...

... годината, в която Covid-19 нанесе удар на изпълненията на живо, звукозаписните компании са имали задачата да помагат на изпълнителите по света да запазят доходите си, да запазят връзката си с феновете и да продължат кариерния си път.1-->Още по темата: Още по тематаБоб Дилън продаде целия си авторски музик</p></a></div>
</article>

				

				</div>
<hr />

<div class=


Футболен клуб „Барселона“ нарича себе си „нещо повече от клуб“,

Футболен клуб „Барселона“ нарича себе си „нещо повече от клуб“, ...

... испанската столица. Мотото „Нямаме търпение да ви видим отново“ намекваше за съперничеството, но посланието беше и че движението за независимост отново е тук, съобщава запознат с решението източник. „Барса е повече от клуб от времето на диктатурата насам, но не може да има същата роля. Времената се променят“, отбелязва Миравитяс.Според ново проучване Джак Ма вече не е най-богатият китаец.

Според ново проучване Джак Ма вече не е най-богатият китаец. ...

... миналата есен. В реч по това време той разкритикува надзорните органи в Китай. Има много спекулации относно местонахождението му в момента. В крайна сметка Ма говори в 50-секундно видео за своята фондация през януари, обръщайки се към учители в селските райони. Наблюдателите не успяха да идентифицират къде е записан видеоклипът.


Ивайло Кунев е автор и основен водещ на формата #BookTalks

Ивайло Кунев е автор и основен водещ на формата #BookTalks ...

... да го направя. Трети ми даваха трик как да се мотивирам, но не ми помагаха в никоя друга сфера. Така че това е компилация, в която, аз си го признавам в самото начало, едва ли има много мои мисли, но има много мои компилации, използвани в практиката.1-->Още по темата:


Най-богатият човек в Русия Владимир Потанин, основен акционер в миннодобивния

Най-богатият човек в Русия Владимир Потанин, основен акционер в миннодобивния ...

... че това замърсяване не се практикува за първи път“. Руският президент Владимир Путин все още се счита за добре настроен към Потанин, а предприемачът поддържаше добри отношения с бившия държавен глава Борис Елцин, беше вицепремиер на руското правителство в продължение на две години и като такъв отговаряше за финансовите въпроси.


Imax разби собствените си боксофис рекорди в Китай през празничния

Imax разби собствените си боксофис рекорди в Китай през празничния ...

... се сринаха със 70% през 2020 г. спрямо предходната година. Билетите, продадени в Азиатско-Тихоокеанския регион, представляват около 51% от глобалните продажби, спрямо 41% през 2019 г., сочи информация от Comscore и Gower Street. Американският и канадският боксофис са донесли 18% от приходите за 2020, под 30-те процента през 2019 г.


Швейцарският концерн от хранително-вкусовата промишленост Nestle SA продава своя бизнес

Швейцарският концерн от хранително-вкусовата промишленост Nestle SA продава своя бизнес ...

... Hello. Mars пусна веган версия на шоколадчетата си Galaxy във Великобритания. Cadbury на Mondelez International също обяви планове да произвежда млечен шоколад на растителна основа. Миналата година Nestle пусна на пазара заместители на колбасите и също така произвежда кайма на растителна основа, както и сладолед и кафени продукти без мляко.


Титулуването на Илон Мъск като най-богатия човек в света беше

Титулуването на Илон Мъск като най-богатия човек в света беше ...

... на Безос, преговаря за набиране на средства, които значително биха увеличили оценката ѝ. SpaceX завърши кръг от финансиране на стойност 850 милиона долара през миналата седмица, което ѝ дава оценка от 74 милиарда долара - с около 60% по-високо от предходния кръг, твърди CNBC, като цитира хора, запознати с темата.


По време на първото блокиране заради коронавируса капсулите Nespresso изведнъж

По време на първото блокиране заради коронавируса капсулите Nespresso изведнъж ...

... обществено хранене. Триумфът привлече имитатори, срещу които швейцарците напразно се обърнаха към съда. Рафтовете на супермаркетите са пълни с капсули, съвместими с машините на Nespresso. „Всички ние все още можем да растем заедно на пазара“, казва Ruijgrok. През 2019 г. капсулите имаха пазарен дял от 5,6% на пазара на кафе. 


Кен Голдин продава колекционерски спортни картички в продължение на четири

Кен Голдин продава колекционерски спортни картички в продължение на четири ...

... е бил на 10“, каза пред CNN Business Любер, който е на 42 години. Вливането на средства от институционални инвеститори бързо трансформира пазара. Голдин заяви, че за първи път в кариерата си той получава обаждания от хедж фондове, заинтересовани да получат експозиция. Продължението на текста може да прочетете на .


До края на януари Тери О’Туул обработвал малък брой запитвания

До края на януари Тери О’Туул обработвал малък брой запитвания ...

... необходими между 2,5 и 3 години, а не само ударно лято, за да може секторът да се върне към нивата си преди пандемията. В същото време в Конемара, където юли и август са разпродадени, О’Туул залага на силно второ полугодие и някои смели ранни летовници, за да излезе на печалба.Модните марки все повече се стремят да изтъкват своите „зелени“

Модните марки все повече се стремят да изтъкват своите „зелени“ ...

... невъзможно да се манипулират резултатите. Той осигурява на всички участници по веригата на доставки сигурност, че информацията е вярна“, казва Франсоа Суше, експерт по устойчивост към фондация Ellen MacArthur, организация с нестопанска цел, работеща за подобряване на екологичните резултати на модната индустрия. Продължението на текста може да прочетете на .


Успешната кариера на поп звездата Сиара Уилсън премина по познат

Успешната кариера на поп звездата Сиара Уилсън премина по познат ...

... началото на 90-те години О. Джей Симпсън служи в няколко борда, включително този на Infinity Broadcasting Corp., където е част от одитната комисия. Той се оттегля от тези роли през 1994 г., след като е обвинен в убийството на бившата си съпруга и на приятел.1-->Още по темата: Още по темата<


От 16 декември 2020 г. всички около 2600 обекта на

От 16 декември 2020 г. всички около 2600 обекта на ...

... артикули - подаръци, аксесоари, декорации. Компанията е основана през 1994 г. от Щефан Хайниг в Бьонен, Германия. Основен акционер в днешно време е холдинговата Tengelmann Group. KiK управлява повече от 3900 обекта в 12 европейски държави, от които 2600 са в Германия, където е сред десетте най-големи търговеца на дребно.


Демографските проблеми и пандемията карат компании за потребителски стоки да

Демографските проблеми и пандемията карат компании за потребителски стоки да ...

... съобщи, че 80% от пазаруващите Colgate Miracle Repair са на възраст под 30 години. „В Китай остаряването е за младите потребители. Те говорят за продукти, забавящи остаряването – здраве за кожата или други, и се стремят да се възползват в ранна възраст“, казва главният изпълнителен директор на Colgate Ноел Уолъс.


Парфюмерийната верига Douglas планира закриване на свои обекти в цяла

Парфюмерийната верига Douglas планира закриване на свои обекти в цяла ...

... поради това ще държи клоновете си отворени. Шефът на групата Мюлер беше остро критикуван за това и няколко дни по-късно отмени решението. Оттогава всички магазини на Douglas са затворени. В България компанията е представена от десетина години, като в момента има 9 самостоятелни обекта, 4 от които са в София.


Британската компания за обувки Dr. Martens възнамерява да проведе първично

Британската компания за обувки Dr. Martens възнамерява да проведе първично ...

... в последните години, вече са обичайна гледка на училищните площадки. Причина за това е, че почти половината продажби на марката са генерирани сред младежите в САЩ. Permira, който има богат опит в притежанието на модни брандове, е един от акционерите в модната верига New Look и популярната марка Hugo Boss.


Тази година ще е различна. Или поне би трябвало да

Тази година ще е различна. Или поне би трябвало да ...

... планират излизането на поредица дългоочаквани ленти, като новият филм за Джеймс Бонд и поредната продукция от вселената на Marvel „Черната вдовица“. „Надяваме се на 2021 г., която буквално е пълна с хитови филми“, казва Дергарабедиан. „Само се надяваме, че кината ще са отворени и публиката ще се появи“, допълва той.


"Лидерите препоръчват" е поредица от интервюта с български личности, доказани

"Лидерите препоръчват" е поредица от интервюта с български личности, доказани ...

... и в глобален план. От началото на пандемията, той беше на линия да помага и дава съвети и идеи на всеки предприемач в нужда във всяка точка на света. Лично на мен ми отговори на няколко предизвикателни и сложни въпроса. Скромен, земен и достъпен, независимо от успеха, позицията и парите.


"Лидерите препоръчват" е поредица от интервюта с български личности, доказани

"Лидерите препоръчват" е поредица от интервюта с български личности, доказани ...

... цената на своя живот… Няма как да не спомена моята майка, която е медицинска сестра и пенсионер, но прекара първия локдаун без нито един почивен ден, а дори в момента отново е на работа. Респект за нея и всички други, на чиито рамене лежи българското здравеопазване в този тежък момент! 


32 млрд. долара – толкова е на път да загуби

32 млрд. долара – толкова е на път да загуби ...

... отлагане на филмовия дебют на пълнометражната игрална продукция „Мулан“, Walt Disney пък взе необичайно решение – да пусне лентата директно в стрийминг услугата си Disney+, прескачайки напълно киносалоните. За филмовите студиа 2020 г. беше изпълнена с колебания, несигурност и със сигурност с много загуби.1-->Още по темата: Още по темата

"Лидерите препоръчват" е поредица от интервюта с български личности, доказани

"Лидерите препоръчват" е поредица от интервюта с български личности, доказани ...

... на BioNTech, който създава първата ваксина срещу Covid в рамките на часове на 25.01.2020 (още преди да започне пандемията) Живеем във времена на технологичен напредък във всички сфери на живота. Надявам се, че след тази криза медицината, биотехнологиите и научните изследвания ще бъдат новата притегателна сила за таланта на бъдещето.


"Лидерите препоръчват" е поредица от интервюта с български личности, доказани

"Лидерите препоръчват" е поредица от интервюта с български личности, доказани ...

... карантина; хора, които предлагат подслон, защото къщата ти е изгоряла от горските пожари в Калифорния (случи се на мои близки приятели там); хора, носещи супа и чай на приятели в болница. Тези жестове на подкрепа и грижа са ми пример. Радвам се, че сме така свързани все още като хора.


През последните две десетилетия футболът се превърна в сериозна индустрия,

През последните две десетилетия футболът се превърна в сериозна индустрия, ...

... достига 77 млн. долара през октомври, което е увеличение с 5,5 млн. долара от началото на годината. Пазарната стойност на полузащитника на "Реал Мадрид" Каземиро е спаднала с 5,5 млн. долара тази година, като се понижава от 77 млн. долара през декември 2019 г. до 71,5 млн. долара през октомври.


"Лидерите препоръчват" е поредица от интервюта с български личности, доказани

"Лидерите препоръчват" е поредица от интервюта с български личности, доказани ...

... нови неща и метафори.Сериал: "The Crown" Голям фен съм на "The Crown", не само заради брилянтната селекция на актьори и игра, а и заради смелостта на създателите му да покажат кралицата и семейството ѝ в светлина, в която ние не сме я виждали: като майка, любима, сестра, човек.

Искате да изведете фитнес тренировките си на следващото ниво? Искате

Искате да изведете фитнес тренировките си на следващото ниво? Искате ...

... на натоварването, както и на устойчивост при фиксиране на тежестите. Крив лост, наречен още вълнообразен има леко извита форма в средата, която спомага да се намали натоварването, което се прилага върху китката. По този начин спортуващите се предпазват от травми и наранявания.  Повече информация и цени може да видите на  


"Лидерите препоръчват" е поредица от интервюта с български личности, доказани

"Лидерите препоръчват" е поредица от интервюта с български личности, доказани ...

... Occupied Лятото “изядох” Occupied, норвежки сериал. Фабула: заради смелата си климатична политика Норвегия е окупирана “хибридно” от Русия с мълчаливото одобрение на ЕС. Имаме нужда от такива провокации, за да си говорим за рисковете и тревогите ни като общество, за “слоновете в стаята”.Книга: Чарлз Дарвин: Произход на видовете

"Лидерите препоръчват" е поредица от интервюта с български личности, доказани

"Лидерите препоръчват" е поредица от интервюта с български личности, доказани ...

... работят за по-доброто кариерно и личностно израстване на всеки участник в програмите ни, за развитието и разрастването на ИТ индустрията, и превръщането на България в още по-добро място за живеене. Мисията ни днес е по-голяма и амбициозна от всякога и се гордея с целия ни екип, който я преследва безрезервно.


Съоснователят на Netflix Рийд Хейстингс продаде акции за 225 млн.

Съоснователят на Netflix Рийд Хейстингс продаде акции за 225 млн. ...

... на 2020 г., като причината вероятно е увеличеното търсене на развлечения у дома по време на ограниченията заради Covid-19. 60-годишният Хейстингс основава първия си технологичен бизнес Pure Software през 1991 г., преди да започне работа по създаването на Netflix, заедно с колегата си от Pure Марк Рандолф през 1997 г.


Един от безспорните победители от преминаването към работа от вкъщи

Един от безспорните победители от преминаването към работа от вкъщи ...

... 109% в Spotify. По думите на Кук геймингът и музиката вървят ръка за ръка, тъй като геймърите обичат да слушат, докато играят. Spotify продължава да търси партньорства с гейминг компании. Наскоро тя си партнира с “League of Legends” и продължи да работи с Microsoft и Sony по Xbox и PlayStation.


Китайският пазар на луксозни стоки се оказа „неудържим“ тази година,

Китайският пазар на луксозни стоки се оказа „неудържим“ тази година, ...

... по-евтино в чужбина. Както при други сектори, кризата накара много хора да пазаруват онлайн. Този навик вероятно ще се запази. Близо 40% от китайските потребители планират да пазаруват повече луксозни стоки онлайн в следващите няколко години, а други 40% се очаква да запазят сегашната си активност, твърдят Bain и Alibaba.


Съкровища с дойче марки в чекмеджета или в мазето: почти

Съкровища с дойче марки в чекмеджета или в мазето: почти ...

... банкноти и монети първоначално могат да бъдат изпращани до централната банка само по пощата. „От тази сряда ще спрем така наречения бизнес за всички в клоновете на Deutsche Bundesbank до 10 януари. Това означава, че засега няма да е възможно да се обменят германски марки на място“, казва Берман.  


Докато работодателите очакват с нетърпение ваксините срещу COVID-19, които трябва

Докато работодателите очакват с нетърпение ваксините срещу COVID-19, които трябва ...

... задачите. А почти една четвърт от всички участници в допитването на „Пю“ заявили, че са по-малко удовлетворени от работата си. Една трета заявили, че се чувстват по-малко свързани с колегите си, а около една пета смятат, че имат по-малка сигурност за работното си място и възможности за израстване в кариерата.На почетно място в спалнята на 28-годишната юристка от Пекин

На почетно място в спалнята на 28-годишната юристка от Пекин ...

... тази тенденция до нови висини, като се обедини с дизайнери, които да направят нови фигурки и да създаде портфолио от търговски марки. Сега компанията разпространява продуктите си в 21 държави отвъд Китай. Повечето ѝ клиенти са на възраст между 18 и 35 години, а 75% са жени, показва още проспектът.


Износът на скъпоценни камъни и бижута от Индия, която полира

Износът на скъпоценни камъни и бижута от Индия, която полира ...

... Износът от април до ноември се свива с 44% до 11,43 млрд. долара, като се очаква Индия да достави бижута и скъпоценни камъни за още 9 млрд. долара до края на фискалната година. Това ще означава, че износът ще се понижи с 31% на годишна база за цялата фискална година.


Единият от главните изпълнителни директори на най-големия европейски уебсайт за

Единият от главните изпълнителни директори на най-големия европейски уебсайт за ...

... мода и лайфстайл с 35 млн. активни клиенти на 17 пазара. Zalando записа 1,85 млрд. евро (2,24 млрд. долара) приходи през третото тримесечие и повиши годишната си прогноза благодарение на значителния растеж на бизнеса си. От началото на годината цената на акциите на Zalando е нараснала с повече от 74%.  


Загрижените за здравето си потребители похапват авокадо както никога досега

Загрижените за здравето си потребители похапват авокадо както никога досега ...

... от ползите за здравето. Сега Китай смята авокадото за съставка в смутитата и бебешката храна, докато в САЩ хората използват авокадото, за да си правят препечена филийка или за гуакамоле, така че страната продължава да допуска и да се запознава с плода, а потреблението ще продължи да расте“, казва Барнард.


Докато последните туристи за сезона напускат гръцкия остров Спецес, чуждестранни

Докато последните туристи за сезона напускат гръцкия остров Спецес, чуждестранни ...

... Спирос Михалакис вече очаква с нетърпение следващата поява на острова на екрана – телевизионен сериал по бестселър от 60-те години на миналия век, в който действието се развива на острова. „Това ще бъде най-добрата възможна реклама за острова. Голям телевизионен сериал ще ни постави наистина на международната карта“, казва Михалакис.


В четвъртък WarnerMedia обяви, че ще пусне целия си каталог

В четвъртък WarnerMedia обяви, че ще пусне целия си каталог ...

... България. Килар вярва, че другите развлекателни компании – Disney, Lionsgate, NBCUniversal, ViacomCBS, ще трябва да решат в рамките на следващите няколко месеца дали ще последват примера на WarnerMedia за 2021 г. WarnerMedia не е сключила никакви финансови споразумения с нито една от компаниите, притежаващи киносалони, твърди източник, запознат с въпроса.


Въпреки предупрежденията на политиците много германци очевидно не искат да

Въпреки предупрежденията на политиците много германци очевидно не искат да ...

... като Германия, които са по-засегнати от кризата, да влязат в страната до средата на декември.  Федералното правителство се опасява, че почиващите могат да върнат коронавируса в Германия, когато се върнат в родината. Поради това канцлерът Ангела Меркел призова ски зоните в Алпите да бъдат затворени до края на коледните празници.Онлайн потребителите са похарчили 10,8 млрд. долара в понеделник, поставяйки

Онлайн потребителите са похарчили 10,8 млрд. долара в понеделник, поставяйки ...

... опашки и големите тълпи пред магазините на Черния петък. По време на Кибер понеделника много от потребителите са използвали смартфоните си, за да следят промоциите, след като редица търговци инвестираха повече в мобилните си приложения. 37 процента от дигиталните продажби вчера са направени през мобилни устройства, твърдят още от Adobe.


Нискотарифната авиокомпания Condor не очаква да има нов собственик по-рано

Нискотарифната авиокомпания Condor не очаква да има нов собственик по-рано ...

... Текентруп. Съкращения по оперативни причини няма да има до края на декември 2021 г. Роденият във Вестфалия и дългогодишен мениджър на Lufthansa Текентруп вярва, че Condor е добре подготвен за конкуренцията. „Успяхме да намалим единичните разходи с десет процента“. Това е значително повече, отколкото е обичайно за индустрията, твърди той.