Ad Hoc


Продоволствената сигурност на страната е застрашена. Необходимо е създаването на

Продоволствената сигурност на страната е застрашена. Необходимо е създаването на ...

... българското селско стопанско в монокултурно. Основно произвеждаме зърнени култура, а малко плодове и зеленчуци поради липсата на стимул и дефицита на работна ръка. Трябва да разгърнем собственото си производство, но това изисква подготовка“, посочи Вътев.Целия разговор очаквайте във видеото на Bloomberg TV Bulgaria.Всички гости на предаването „Светът е бизнес“ може да видите тук.


В момента като мерки за справяне с кризата у нас

В момента като мерки за справяне с кризата у нас ...

... бяха засегнати, заради което беше и по-мащабно прекъсването на веригите на доставки", коментира преподавателят в УНСС. Според д-р Ножаров от геометрията на кризата зависят и мерките, които трябва да се вземат.Вижте целия разговор във видео материала на Bloomberg TV Bulgaria.Всички гости на предаването "Светът е бизнес" може да видите тук.


гледано: 38   Още видео0 гласа През 2020 г. се

гледано: 38   Още видео0 гласа През 2020 г. се ...

... в които безработицата е по-висока, отколкото в останалите части от страната. Увеличаването на свързаността на тези региони, чрез довършването на АМ „Хемус“, би трябвало да има значителен положителен ефект“, допълни той. Според икономиста основният външен риск за българската икономика през 2020 г. остава остро забавяне на икономиките на развитите страни.