981 706 ЛЕВА Е ДАЛ КАБИНЕТЪТ “ПЕТКОВ ЗА СЪВЕТНИЦИ И

...
981 706 ЛЕВА Е ДАЛ КАБИНЕТЪТ “ПЕТКОВ ЗА СЪВЕТНИЦИ И
Коментари Харесай

1 млн. похарчил Киро за съветници са 6 м.

981 706 ЛЕВА Е ДАЛ КАБИНЕТЪТ “ПЕТКОВ ” ЗА СЪВЕТНИЦИ И ЕКСПЕРТИ В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ. С НАЙ-МНОГО СЪВЕТНИЦИ Е РАЗПОЛАГАЛА КАЛИНА КОНСТАНТИНОВА. 28 ДУШИ СА ИМАЛИ ДОГОВОРИ ЗА “ЕКСПЕРТНО ПОДПОМАГАНЕ ” НА ПРАВИТЕЛСТВОТО.
Толкова доста мозъци, впрегнати да подкрепят най-комедийното, най-некомпетентното и най-проблемното държавно управление в актуалната история на България.
Какъвто министър-председателят и шефът на кабинета му, такива и съветниците. Превърнаха страната във виенско колело, нагоре-надолу, кристали, парапети, танкери, гаранции от Макрон, любовни драми, „ корекция “ на танковете на Зеленски, водопади от неистини, приспособяване, полуистини, и елементарни досадни глупотевини на посъветваните!
ПП пристигнаха като обществена зараза, подкрепена от машинките през непохватността и отмъщението на Радев. Това, което Радев сътвори за страната със своя неук избор на хора, които очевидно му бяха пробутани, е непростимо. Той считаше, че да правиш на инат на ГЕРБ, е най-великото държавническо достижение. Имаше нещо сбъркано още при започване на войната на Радев против Борисов.

Калина Андролова, коментар във фейсбук
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР