980 са новите жертви с коронавирус за последните 24 часа

...
980 са новите жертви с коронавирус за последните 24 часа
Коментари Харесай

"Черна жътва" във Великобритания с плашещо много починали от COVID-19

980 са новите жертви с ковид за последните 24 часа във Англия. С това броят на умрелите в страната е към този момент 8958. Това заяви министърът на опазването на здравето Мат Хенкок, представен от международните медии.

Той за следващ път прикани сънародниците си да съблюдават карантината и да си стоят вкъщи макар хубавото време, което се чака на следващия ден и вдругиден, когато се чества Великден.

"Колкото и топло да е, колкото и изкушаващ да е паркът или плажът покрай вас, всички би трябвало да си останат у дома. Защото в лечебните заведения на страната лекарите и сестрите от службата за публично опазване на здравето се борят непрекъснато да могат хората, които са в доста тежко положение, да дишат ", сподели Хенкок.

Здравният министър сподели, че министър председателят Борис Джонсън, който се възвръща от COVID-19 в лондонска болница, е почнал да прави къси разходки, откакто през вчерашния ден излезе от интензивното поделение и бе трансфериран в болнична стая.

Министър-председателят прави по няколко стъпки, които редува с интервали на отмора в границите на грижите, който получава, с цел да се възвърне, сподели негов представител.

Той посочи, че Джонсън е в началната фаза на оздравяването си и връщането му отпред на държавното управление ще зависи от мнението на лекуващия го екип.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР