97-я ден на антиправителствен протест скандиране „оставка” ехти в пространството,

...
97-я ден на антиправителствен протест скандиране „оставка” ехти в пространството,
Коментари Харесай

Ден 97 на антиправителствени протести

97-я ден на антиправителствен митинг скандиране „ оставка” ехти в пространството, наречено „ триъгълник на властта” в центъра на София, съобщи организация БГНЕС.

Традиционно протестиращите държат речи на трибуната при фонтана пред президентството. Присъствието не е всеобщо, както различен път, само че хората се подгряват за идния огромен митинг в края на работната седмица, насочат рецензиите си към властта и стимулират настояванията си за оставка на премиера Бойко Борисов, на цялото държавно управление, на основния прокурор Иван Гешев и за осъществяване на незабавни почтени предварителни избори.

Адвокат Николай Хаджигенов от „ Отровното трио” сподели, че

в петък, 16 октомври, петото Великото национално въстание ще бъде подкрепено от четирима евродепутати .

Проф. Велислав Минеков съобщи, че в Европарламента стартира дебата за свободата на медиите и добави, че е значимо да се знае кои са притежателите на медиите. Той енергично разяснява дейностите на ГДБОП, които предходната седмица объркаха адреса и нахлуха в апартамент на семейство по време на акция, и уточни, че в случай че това се е случило в друга страна ще има оставка на министъра на вътрешните работи и даже на премиера.

Арман Бабикян подчертава върху визитата на премиера през днешния ден в Козлодуй, откъдето разгласи, че ще се строи 7-ми блок на АЕЦ-а и че ще има нарастване на пенсии и заплати.

„ Обещаното, нали знаете, не е като даденото” ,

сподели още Бабикян и иронично раздаде по малко пари – по 200 хиляди лв. нацяло, на присъстващите на площада. Бабикян дефинира думите на Борисов като илюзия преди избори и съобщи, че по този начин се купуват гласове.

15 минути преди 21 ч. химнът озвучи площада, а по-късно протестиращите се насочиха на обичайното си спокойно шествие до Орлов мост.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР