97 деца на загинали и пострадали полицаи получиха Коледна помощ

...
97 деца на загинали и пострадали полицаи получиха Коледна помощ
Коментари Харесай

97 деца на загинали и пострадали полицаи получиха Коледен дар

97 деца на починали и потърпевши служители на реда получиха Коледна помощ от 700 лв. и ваучери . Общата сума на събраните средства за помощ на децата е към 51 хиляди лв..

" Професията на служителите на реда и пожарникарите е измежду най-благородните. Служителите на Министерство на вътрешните работи имат значимата задача да вършат положително за другите, само че даже и в спокойно време са в риск - когато бдят за нашата сигурност, когато пазят границата, когато се опълчват на естествените стихии . Затова е значимо да виждат солидарността на обществото към техните деца ", сподели вътрешният министър Валентин Радев.

Той откри Коледното издание на Националната благотворителна акция за подкрепяне на децата на починалите и потърпевшите при осъществяване на служебните отговорности чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи.

Тя се организира за 14-та поредна година под патронажа на министъра на вътрешните работи. Чрез есемеси целогодишно се набират средства за акцията. Натрупаните суми се разпределят сред фамилиите на потърпевши и починали по време на осъществяване на служебните отговорности чиновници от системата на Министерство на вътрешните работи.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР