960 800 лева от даренията за пострадалите от водното бедствие

...
960 800 лева от даренията за пострадалите от водното бедствие
Коментари Харесай

960 800 лева от даренията за пострадалите от водното бедствие карловски села са разплатени

960 800 лв. от даренията за потърпевшите от водното злополучие от началото на септември към този момент са разплатени. Собствениците на 168 потърпевши парцела в община Карлово към този момент са получили полагащите им се средства, оповестиха от локалната администрация.

От там прецизираха, че в Общината са подадени 179 заявки за приемане на разпределените с решение на Общинския съвет 1,5 милиона лв., като 10 от заявките не са окомплектовани с всички изисквани документи и се изчаква тяхното показване. До момента в дарителската акция на локалната администрация са събрани над 1 780 000 лв..

От 12 декември и Българският Червен кръст (БЧК) стартира даването на финансова помощ за най-пострадалите семейства от наводненията в селата в община Карлово. Цялата сума възлиза на 581 000 лева Заявления могат да се подават от притежателите на засегнатите парцели в идващите дни в кметствата на селата Каравелово, Слатина, Богдан, Христо Даново и Войнягово. По 940 лева помощ ще получат 390 семейства, които до момента са подали документи.. Средствата ще се изплащат в клоновете на „ Български пощи “.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР