95-я ден на антиправителствен протест, гражданите отново са на площада,

...
95-я ден на антиправителствен протест, гражданите отново са на площада,
Коментари Харесай

Велико Народно въстание V ще има в петък

95-я ден на антиправителствен митинг, жителите още веднъж са на площада, с цел да декларират „ Нас не ни е страх” и да изискат оставката на премиера Бойко Борисов, на цялото държавно управление, на основния прокурор Иван Гешев и провеждането на почтени избори, съобщи организация БГНЕС.

Макар че митингът довечера беше разгласен за 19 часа – час по-рано от обичайно насрочвания, към фонтана пред президентството хората започнаха последователно да се събират.

Преди началото на митинга юрист Николай Хаджигенов, Арман Бабикян и проф. Велислав Минеков записаха видеоклип, който споделиха онлайн с апел за наличие на идното

пето Велико Народно въстание, което ще се организира в 100-я ден от гражданското неодобрение

– петък, 16 октомври.

Хаджигенов акцентира, че съучастниците на премиера в държавното управление към този момент му се подиграват – ревизират го дали може да чете и не му дават истинското известие от „ Мудис” (рейтинговата организация, която в петък увеличи кредитния рейтинг на България до „ Ваа1” със постоянна вероятност, а министър председателят разяснява известие по време на следващата си обиколка из Родопския край, седнал на един дънер дружно с Кирил Ананиев). В истинския текст всяка трета дума е „ корупция, Борисов, корупция, Борисов”, съобщи юристът.

„ Борисов умря, погребахме диктатурата му още преди месеци”, сподели още Хаджигенов и акцентира, че идното в петък въстание ще е последното в познатия формат.

„ Гласът на народа е по-силен от всичко” ,

означи от своя страна Бабикян и регистрира, че за трите месеца на митинги беше заменен половината Министерски съвет, раздадоха се милиарди на направления, а всички международни медии обърнаха взор към страната ни.

„ Краката на мафията са отрязани, остана малко – зависи от вас. Елате, с цел да ги пометем”, прикани в умозаключение проф. Минеков.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР