95-ата церемония по раздаването на наградите Оскар“даде урок по семпъл

...
95-ата церемония по раздаването на наградите Оскар“даде урок по семпъл
Коментари Харесай

Урок по семпъл блясък: Най-добре облечените звезди на червения килим

95-ата гала по раздаването на премиите „ Оскар “даде урок по обикновен искра в неделя, със сдържани цветове и елегантни силуети, преобладаващи във вечерната мода.

В прорез с традицията, аленият килим на Оскаритесе оцвети в цвят шампанскоза тази нощи доста звезди последваха образеца, като дойдоха в Dolby Theatre в Лос Анджелис в набор от по-светли тонове.Сред изобилието от бели рокли бяха обгръщащият фигурата дизайн на Valentino на Емили Блънт и роклята Chanel Couture без презрамки на Мишел Уилямс, която се отличаваше с транспарантно покритие, бродирано с кристали.

Нейната колежка, номинирана за най-хубава актриса,Мишел Йео,създаде един от най-привличащите вниманието облици на наклонността в бяла рокля на Dior с пера. София Карсън пък удиви с обемна рокля на принцеса от Giambattista Valli, до момента в който изтънчената бяла рокля на Хали БериTamara Ralph блестеше с украсени с бижута флорални елементи.

Господата също бяха заложили на по-меките цветове.Пол Мескал и Брайън Тайри Хенри бяха измежду няколкото звезди, избрали кремави смокинг сака.Междувременно Хари Шум-младши скъса с обичайна черна вратовръзка и се появи вбяло сако от Adeam - марка, нормално известна с дамско облекло,с пълен колан към кръста.

Хонг Чау и Алисън Уилямс изглеждаха блестящи в изискани нюанси на розово, облечени надлежно в рокли на Prada и Giambattista Valli.Междувременно Анджела Басет беше зашеметяваща в персонализирана виолетова рокля на нимфа от Moschino, а с отворени плещи на Elie Saab.

А звезди от музикалната промишленост сътвориха два от най-големите фешън моменти на събитието.Лейди Гага носеше транспарантна рокля, преди малко слязлаот стилния подиум от сбирката на Versace за есен-зима 2023 година Риана бе ослепителна в кожена рокля Alaïa, която наблягаше бременното й коремче.

Вижте още искра от звездите на Червения килим в нашата изложба:
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР