94-годишният милиардер Самнър Редстоун загуби възможността да говори заради болест,

...
94-годишният милиардер Самнър Редстоун загуби възможността да говори заради болест,
Коментари Харесай

94-годишен милиардер може да казва само "Да", "Не" и "Майната ти"

94-годишният милиардер Самнър Редстоун загуби опцията да приказва поради болест, само че откри излаз и употребява набор от изречения на своя iPad, които му оказват помощ да комуникира със своите подчинени, написа Wall Street Journal.

Медийният магнат, който има конгломерата Viacom, може да използва единствено няколко моносилабични изречения. Бързият достъп до притурката на устройството му има фразите " Да ", " Не " и " Майната ти... ".

В момента се разисква въпросът за сливането на Viacom с корпорацията CBS. Не е известно дали Рудстоун ще употребява при тази полемика своя електронен помощник.

През 2016 година съд в Лос Анджелис направи на Редстоун психиатричен обзор. Това беше направено, откакто някогашната другарка на американеца Мануела Херзер съобщи, че е некадърен да работи.

Редстоун е ръководител на борда на медийната компания Viacom, която включва кабелните и сателитни телевизионни мрежи MTV Networks. Той също по този начин има оператора на киносалони National Amusements и контролните пакети на CBS и Paramount. Състоянието на предприемача се прави оценка на 5,1 милиарда Долара.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР