94-годишна жена е била евакуирана от опасния“ си имот, след

...
94-годишна жена е била евакуирана от опасния“ си имот, след
Коментари Харесай

Наводнение в Нотингам: 94-годишна жена е принудена да се евакуира, тъй като домът „може да се срути в река“

94-годишна жена е била евакуирана от „ рисковия “ си парцел, откакто й е казано, че е в заплаха рухване в река, когато стена, развалена от наводняване, се срути.

Къщата покрай Нотингам беше евакуирана в петък, откакто стената падна в Кокър Бек. Имотът беше разказан от Агенцията по околна среда като " рисков " и " с заплаха " от отчасти сриване.

Досега организацията употребява три помпи, с цел да помогне за преместването на водата от бека. Това не е първият път, в който селото се сблъсква с неприятно време - през октомври регионът преди този момент беше обиден от наводнения, като 136 домове бяха евакуирани.

Ако водите продължат да се повишават, къщата е застрашена от цялостно сриване, съгласно Питър Крос от Lowdham Flood Action Group. Той сподели: „ Това, което се случи с хората в къщата, за жалост е, че една жена и нейната 94-годишна майка трябваше да се изнесат за личната си сигурност. Стената може евентуално да аргументи задръстване на бека, което да аргументи наводняване. бек е мног...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР