94 350 лв. са постъпили в бюджета след продажби на

...
94 350 лв. са постъпили в бюджета след продажби на
Коментари Харесай

94 350 лв. събра НАП Монтана от продажби на имущество през четвъртото 3-месечие на 2021 г.

94 350 лева са постъпили в бюджета след продажби на имущество на длъжници посредством 39 търга, извършени от Национална агенция за приходите Монтана през четвъртото 3-месечие на предходната година. 35 от тях са били с скрито и 4 с очевидно наддаване.

За същия интервал са издадени 34 постановления за налагане на обезпечителни ограничения, от които 22 запора върху движими движимости и моторни транспортни средства и 12 възбрани върху недвижими парцели.

През последното 3-месечие на 2021 година са осъществени 168 телефонни контакта и 18 срещи с длъжници за уточняване метода на заплащане на просрочени отговорности. Издадени са 4 позволения за неотложни заплащания по отношение на активността на търговци, на които е натрапен запор върху банковите сметки.

Национална агенция за приходите предлага всяка компания или физическо лице от време на време да ревизира онлайн за отговорности, дължими към приходната администрация, както и за формирано изпълнително дело. Това става с безплатния личен идентификационен код (ПИК) в Портала за е-услуги на приходната администрация.

Национална агенция за приходите поучава своите клиенти да погасяват отговорностите си, а при към този момент формирано изпълнително дело да осъществят неотложен контакт с обществен реализатор. Това е належащо, тъй като заплащанията по делото би трябвало да се създадат по друга банкова сметка на организацията. В случай на финансови усложнения длъжникът може да даде поръчителство и да разяснява с обществения реализатор опция за краткосрочно погасяване на дълга на части.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР