„92% от членовете на БСП са подкрепили президента Радев. Това

...
„92% от членовете на БСП са подкрепили президента Радев. Това
Коментари Харесай

Корнелия Нинова: 92% от членовете на БСП подкрепиха Румен Радев

„ 92% от членовете на Българска социалистическа партия са подкрепили президента Радев. Това е задоволителен дан в резултата, който има.

Смятаме, че сложното стартира от на следващия ден. Временните резултати вършат Народното събрание още по-фрагментиран. Това съобщи на брифинг в централата на Българска социалистическа партия водачът на партията Корнелия Нинова.

„ Когато и да ни поканят за диалози за държавно управление, ще се отзовем и ще сме диалогични и с съответни оферти. Очевидно диалозите ще бъдат комплицирани, конфигурацията е комплицирана. Това ще изисква време. Но нямаме време за приемане на бюджета. От опит знаем какъв брой е мъчно да се сътвори болшинство.

Докато се водят диалозите за държавно управление, най-голямото изпитание и разсъдък ще бъде да създадем болшинство, което да одобри бюджета, още преди да има държавно управление.

Да търсим още от идващите дни разсъдък и единодушие във връзка с политики за приемане на бюджета”, прикани тя.

„ Ние сме на трето място и мисля, че позицията, която имахме в предходния парламент, ни оказа помощ да нямаме този срив, който се вижда при партиите на смяната.

Имахме Изпълнително бюро, имахме съдружен съвет, не сме обсъждали въпроси за оставки. Отговорност на управлението и на мен могат да ни желаят единствено членовете на Българска социалистическа партия. Те са хората, които ще си кажат думата”, акцентира Нинова.

На въпрос усеща ли се предадена от президента Радев, тя съобщи, че „ в политиката няма място за усеща. Не се усещам предадена”.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР