92-годишният медиен магнат обяви годежа си с 66-годишната бивша зъболекарка

...
92-годишният медиен магнат обяви годежа си с 66-годишната бивша зъболекарка
Коментари Харесай

92-годишният Рупърт Мърдок отмени СВАТБАТА СИ с Ан Лесли Смит

92-годишният медиен магнат разгласи годежа си с 66-годишната някогашна зъболекарка преди едвам две седмици, откакто предходната година се разведе с четвъртата си брачна половинка Джери Хол.

Сватбените камбани за Рупърт Мърдок може би няма да прозвучат скоро. Според източници, близки до Мърдок, 92-годишният ръководител на Fox Corporation и Ан Лесли Смит, 66-годишна някогашна зъболекарка, трансформирала се в консервативна радиоводеща, ненадейно са отменили годежа си. Съобщава се, че Мърдок и Смит са възнамерявали да сключат брак това лято, по-малко от година откакто Мърдок завърши развода си с четвъртата си брачна половинка, модел и актриса Джери Хол. Един от околните до Мърдок източници съобщи, че той е ставал все по-неудобен за мощните евангелистки възгледи на Смит.

Говорител на Рупърт Мърдок отхвърли да разяснява.

Раздялата поставя завършек на един вихрен романс, който провокира заглавия по целия свят. През януари Мърдок и Смит за първи път бяха снимани на отмора в Барбадос. На фотосите се вижда по какъв начин Смит оказва помощ на Мърдок без риза да излезе от океана. През февруари " Уолстрийт Джърнъл " заяви, че Мърдок е на път да купи кооперация на стойност 30 млн. $, с повърхност 6500 кв. м., в Сентръл Парк Саут, която би могла да бъде негова и на Смит резиденция в Ню Йорк.

През март Мърдок разгласи годежа си на страниците на своя вестник " Ню Йорк Поуст ": " Бях доста нервозен. Страхувах се да се влюбя - само че знаех, че това ще е последният ми брак. По-добре да бъде. Щастлив съм ", споделя той пред журналистката на злословия Синди Адамс. Миналата седмица " Дейли мейл " заяви, че Мърдок е подарил на Смит годежен пръстен с 11-каратов елмаз, за който се твърди, че коства до 2,5 млн. $.

Но откакто медиите започнаха да проверяват нееднозначната биография на Смит, се появиха и по-малко удобни заглавия. Малко се знае за детството ѝ. През 20-те си години Смит се омъжва за Джон Б. Хънтингтън, потомък на богата калифорнийска железопътна фамилия.

" Лесно харчех по 65 000 $ на месец за облекла. Парите не бяха обект на внимание. Имах всичко на света ", споделя тя.

Двамата се развеждат, когато Хънтингтън стартира да злоупотребява с алкохола. Тя била на път да се самоубие, само че намерила Исус в едно кафене и станала махленски просветител в окръг Марин, Калифорния.

" Когато позволиш на Господ да поеме надзор над живота ти, можеш да се оправиш с всичко. От руините можеш да се издигнеш и да оставиш неговата диря на всички места по теб ", споделя тя пред CBN.

По-късно тя се омъжва за кънтри артиста и радио- и ефирен бизнесмен Честър Смит. Но когато Смит умира през 2008 година, Ан Лесли се забърква в неприятна правосъдна борба с доведените си дъщери за многомилионното му положение. В един миг в правосъдни документи една от доведените дъщери упреква Ан Лесли във " финансово принуждение над възрастни хора ". Съдебният спор е организиран през 2010 година и Ан Лесли не е упрекната в никакви нарушавания.

Съобщава се, че възрастните деца на Мърдок от втория му брак с Анна - Елизабет, Лахлан и Джеймс - са били облекчени от обстоятелството, че Анна Лесли няма лични деца, което би могло да усложни така и така комплицираната борба за заместничество на бъдещето на империята на Мърдок. Третият брак на Мърдок с Уенди Денг през 1999 година - по-малко от месец след развода му с Анна - провокира протест от страна на възрастните му деца, които се опълчват на това дъщерите на Мърдок и Денг, Клои и Грейс, да получат акции с право на глас в фамилния концерн, който управлява медийната империя.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР