92-годишен мъж от село Драговищица е открит мъртъв, по случая

...
92-годишен мъж от село Драговищица е открит мъртъв, по случая
Коментари Харесай

Зловещо: Отриха двама мъртви мъже в Кюстендил и в близко село

92-годишен мъж от село Драговищица е открит мъртъв, по случая а арестуван 46-годишен мъж от селото, оповестиха от пресцентъра на Областна дирекция на Министерство на вътрешните работи – Кюстендил.
Вчера в полицията е получен сигнал от Центъра за незабавна здравна помощ, че в къща в село Драговищица са обслужили повикване, където е открит трупът на 92-годишен мъж, имат подозрения, че е упражнено принуждение.
Дежурна следствено-оперативна група е направила оглед на място. Трупът е закаран за аутопсия в кюстендилската болница. Задържан с полицейска заповед е 46-годишен мъж от селото, който е съжителствал с възрастния мъж. По случая е формирано досъдебно произвеждане в Районно ръководство -Кюстендил, известен е дежурен прокурор.
На 2 януари в двора на къща на улица „ Николичевски път “ в Кюстендил е открит трупът на 49-годишен кюстендилец. При осъществения оглед на място следи от принуждение не са открити. Трупът е закаран за аутопсия в кюстендилската болница. По случая е формирано досъдебно произвеждане в Районно ръководство - Кюстендил, известен е дежурен прокурор.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР