92 000 евро е точната сума пари, която е открадната

...
92 000 евро е точната сума пари, която е открадната
Коментари Харесай

Моника Валериева в болница след обира

92 000 евро е точната сума пари, която е открадната от жилището на манекенката Моника Валериева . Това разкри пред Lupa.bg служител на реда, участващ в следствието на дръзкото посягане. Както Lupa.bg пръв извести, в сряда вечер в жилището на скандалната моделка в Студентски град е било проникнато с ключ, за който още не се знае дали е бил препис или фалшифициран.



По данни на самата Моника, от жилището са отмъкнати пари и скъпи движимости за „ най-малко 400 000 лева”, измежду които скъпи златни часовници, бижута, дизайнерски чанти и пари в брой. По време на разпита в полицията, Валериева е посочила и точния размер на сумата – 92 000 евро. Тя не е показала произхода им. Според някои медии предходната година хубавицата е продала дял от компанията си.

Както Lupa.bg пръв извести, Национална агенция за приходите ще разпореди инспекция на моделката за приходите й. По-рано през днешния ден представителя на приходната организация Росен Бъчваров разгласи пред медиата ни, че не е акредитиран да дава информация за назначени проверки на физически лица. От собствен източник в Национална агенция за приходите обаче научихме, че до дни Валериева ще получи съобщение за назначената проверка.

Самата Моника не поддържа връзка с медиите сега, а предната вечер е била призната по неотложност в болница с изострен припадък на паник офанзива.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР