90-те години в света на модата бяха белязани от появата

...
90-те години в света на модата бяха белязани от появата
Коментари Харесай

Клаудия Шифър отказва да остарее

90-те години в света на модата бяха белязани от появяването на така наречен Голяма шестица или шестте велики модела със статут на звезди, които оставиха своята незаличима следа в света на модата вечно. Клаудия Шифър, Наоми Кембъл, Синди Крауфорд, Линда Евангелиста, Ел Макферсън и Кристи Търлингтън станаха представители на ново потомство звезди, които няма да бъдат забравени.

Не на вятъра се смята, че те са най-знаменитите и авторитетни модели на всички времена. Както споделя и самата Клаудия Шифър : " супермоделите, каквито бяха преди, към този момент не съществуват ".

Ако през 90-те години Джани Версаче разпространява кариерата на Клаудия Шифър и я трансформира в икона, дружно с Голямата шестица, то през днешния ден тя към момента продължава да бъде вдъхновението на креативен шефове, като Оливие Рустейн - дизайнер на новите сбирки на Balmain .

Това, което ни прави усещане на нас обаче е фактът, че моделът като че ли отхвърля да остарява.
 Клаудия Шифър, Матю Вон и появяването им на премиерата на кино лентата King's Man в Лондон
Клаудия Шифър още веднъж свети на аления килим

Плътно до брачна половинка си

Доказателство за това са и последните фотоси от лятната почивка на Клаудия Шифър, която самата тя качи в профила си в Instagram. Макар и на 51 години, тя продължава да наподобява все по този начин очарователна със своето детско лъчение и неподправена деликатност.

" Извън офиса ", написа моделът под фотосите си по бански на плажа. Не закъсняха и реакциите от страна на почитателите ѝ, които побързаха да я похвалят за съвършения ѝ външен тип. Да се надяваме, че и ние на нейната възраст ще изглеждаме най-малко на половина по този начин добре.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР