90% от клиентите започват процеса на покупка на автомобил в

...
90% от клиентите започват процеса на покупка на автомобил в
Коментари Харесай

Peugeot, Citroen и DS започват да се продават онлайн във Франция

90% от клиентите стартират процеса на покупка на автомобил в интернет. PSA Group дава отговор на тази наклонност по новаторски метод, като започва електронна продажба на нови коли във Франция. Предложението се основава на опита, добит от към този момент функциониращите уеб сайтове за електронни продажби на PSA Group, като този на Peugeot във Англия, стартирал през януари 2017 година Този метод последователно ще бъде уголемен в Европа.

Клиентите са подготвени: Във Англия фиджитал* продажбите на Peugeot се усилиха със 75% през първата половина на 2017 година с растеж на пазарния дял от съвсем 40%. В Бразилия повече от 200 поръчки са осъществени онлайн. Към момента във Франция клиентите могат освен да закупят автомобил, само че и да извършат финансови симулации, да договорят изкупуване на използваната си кола, и да завършват поръчката си при дилъра.

Скоро ще бъдат препоръчани и други стъпки, като се стартира с онлайн приложения за финансиране. При стартирането на това предложение Стивън Норман, управител Продажби и маркетинг на групата, изясни: "Разгръщането на това предложение е част от нашия проект Push to Pass, който се стреми да сложи клиента в основата на нашата тактика. Групата дава отговор на упованията на клиентите си, които, откакто са взели решение за покупка в интернет, се нуждаят от идната стъпка, с цел да завършат покупката на автомобил онлайн. Следователно това е опция да притеглим нови клиенти и да изпълним растеж. "

*Фиджитал: редуциране от "физически " и "дигитален ", с цел да уточни покупателният път на клиента, който минава както през онлайн света на Интернет, по този начин и през физическия свят на дилъра
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР