90% от хората, които работят в агенция ``Митиници`` са почтени

...
90% от хората, които работят в агенция ``Митиници`` са почтени
Коментари Харесай

Здравков: Схемите на агенция ``Митници`` са прикрити още 2022г. и затова ДАНС и КПКОНПИ не уведомяват ръководството на държавата

90% от хората, които работят в организация ``Митиници`` са честни хора.

Това съобщи ръководителят на Сдружение “Българска легия Антимафия” Григор Здравков в ефира на ``Евроком``.

``Министър-председателят не е известен за акцията на ДАНС. Това са свидетелски показания по инспекция на Министерство на вътрешните работи от 06.07.2022г. Този човек, който е дал показания разказва цялата скица на организация ``Митници``. Там Банкова я няма, тъй като тогава не е чиновник на организация ``Митници``. Като се почне от Паскал, Тодор Шопов. Тук са упоменати имената на 17-18 митничаря с персонални цени. Това нещо публично е предадено на Министерство на вътрешните работи и е извикан индивидът да даде свидетелски показания. Познайте след какъв брой време, откакто той излиза от разпит, Паскал и неговата тайфа научава - 6 часа. Затова господин Денков, когато вашите хора продават - чиновници, които са от организация ``Митници`` - някогашни и сегашни и свидетелстват, това нещо ще бъде предоставено``, добави още той.

``Паскал е задоволително мощен човек``, посочи Здравков.

``Схемите на организация ``Митници`` са прикрити още 2022г. и по тази причина ДАНС и КПКОНПИ не уведомяват управлението на страната, което и да е то``, посочи още той.

Здравков отхвърли да разяснява дали Банкова е вътре в схемата.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР