90 минути са напълно достатъчно време да накараш човекът отсреща

...
90 минути са напълно достатъчно време да накараш човекът отсреща
Коментари Харесай

Как да го накараш да се влюби в теб само за 90 минути

90 минути са изцяло задоволително време да накараш индивидът насреща да се влюби до лудост в теб.

Николас Бутман, създател на " Как да накараш някого да се влюби в теб за 90 минути и по-малко ", е основал съвършената " направи любовта да се случи " формула, написа Флагман.бг. Готова ли си да я изпробваш? Набележи задачата си и просто засечи времето. Накрая виж по какъв начин ще те зашемети резултатът.

0 до 5 минути - Първи усещания

„ От 2100 двойки, които проучвах, повече от една трета считат, че са се влюбили от пръв взор, споделя Бутман. „ На човек му стигат единствено две секунди да реши дали те харесва или не и от всичко, което казваш от тук нататък те ще те покажат в удобна или неподходяща светлина”.

Преди да пристъпиш към обекта на твоето привличане, увери се, че си изправила тялото си. Подсъзнателно, най-важното нещо, което мъжът гледа в една жена е положителното здраве, тъй че леко прегърбената стойка дава неприятни сигнали. Следващото, напомни си миг, когато си се чувствала превъзходно – вътрешната ти положителна настройка ще се покаже на лицето ти. Леко наведената глава ще те накара да изглеждаш по-земна и другарски настроена. Важно e да му хвърляш повече погледи. Макар че знаем, че контактът с очи е страховит метод за флирт, ние постоянно вършим тъкмо противоположното и сме леко срамежливи. „ Сексуалната възбуденост е на правилото напрежение и разпределяне, тъй че разгорещи го, като задръж погледна си върху неговия, след това го отклони и отново го погледни в очите”, споделя Бутман. ”Това му демонстрира също, че може да ти има вяра. Използван вярно, контактът с очи може да сътвори близост”.

5 до 10 минути - Подходът

Правенето на първата крачка постоянно е мъчно. Ако се чувстваш смела пробвай техниката на мигновената връзка. Просто се приближи и започни да приказваш нещо неангажиращо, само че занимателно. „ Една вечер момиче в метрото ме заговори”, споделя Рени, 25 година Момчето, което беше с нея изглеждаше готин, тъй че му споделих здрасти. Започнахме да се майтапим и преди да си тръгне към този момент ми беше дал визитната си картичка. Излизахме три години, тъй че несъмнено си струваше да се заговоря със секси непознат”.

Ако не си подготвена първа да подхванеш диалог, разчупи леда като го попиташ за съвет. ”Използвай въпроси, чиито отговори изискват пояснение (а освен с да или не)”, споделя Бутман. „ Ако купуваш бутилка вино в магазина кажи „ Не ме бива доста в избора на алено вино. Какво може да ми препоръчате?”.

След като си подхванала диалога, може да се пробваш да си извършите среща. Докато кимаш леко кажи „ Мислиш ли, че можем да се забележим на кафе?”. Използвайки думи като „ чудя се” или „ мислиш ли” ти го питаш за мнението му, а не му задаваш въпрос, на който може да каже не – и това дружно с кимането на глава, го прави по-склонен да каже да.

10 до 30 минути - Нагласата

Повече от 50% от метода, по който реагираме на хората се основава на това, което виждаме, тъй че включи езика на тялото си. Не кръстосвай ръце и крайници, а леко се наклони към него, хвани раменете си отпуснати и забави придвижванията си. Обикновено сме склонни също да отговаряме на страстите на другите, тъй че в случай че се усмихнеш, той също ще се усмихне. Освен това включи името му по време на диалога (така ще поласкаеш егото му) и използвай трика с „ аз също”. „ Хората харесват такива, които са сходни на тях самите”, споделя Бутман. „ Най-добрият метод да покажеш подобие е да кажеш “аз също” колкото е допустимо повече пъти.

30 до 60 минути - Химия

За да го накараш да те почувства по-близка, му подражавай. Когато движи лявата си ръка, ти движи дясната си. Когато се наведе напред, ти направи същото. ”Пробвай да разчупиш синхронизацията за 30 секунди и след това още веднъж я върни”, споделя Бутман. Не става въпрос да имитираш единствено придвижванията му, а метода му на говорене, дишане, наклоняването на главата, израженията, тона и силата на гласа му също са знак, че се сближавате бързо.

60 до 70 минути - Флиртуване

„ Ако създадеш усещане, че си проведена и дейна, той ще те желае повече”, споделя Бутман. Ако те предложения на среща в четвъртък, кажи му, че си заета тогава, само че можеш да си разместиш програмата, тъй че да се видите в петък. Увереността и загадъчността са качества, които възбуждат желанието.

70 до 90 минути - Близост

„ Намираме някой за прелъстителен, по това по какъв начин изглежда”, споделя Бутман. „ Но се влюбваме след когато към този момент сме говорили с него. „ Ключът е да действаш деликатно. Ниско рисковите разкрития включват вашите ползи и желания, и обстоятелства от сорта на от къде си? Средно рисковите, към които би трябвало да си стремиш, включват шерване на отзиви и фантазии. Високо рискови споделяния е да му разкриеш своите най-дълбоки усеща, съмнения и страхове. Стигайки толкоз надалеч може да докара до по-бързо доближаване или просто да се схване като шерване на прекалено много информация. Не издавай всичките си секрети едновременно. Довери му се, след това изчакай той да направи същото.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР