90-годишна жителка на Канада разкри тайната на външния си вид

...
90-годишна жителка на Канада разкри тайната на външния си вид
Коментари Харесай

Всички са в шок, когато узнаят истинската възраст на тази мила старица СНИМКИ

90-годишна жителка на Канада разкри тайната на външния си тип и показа какво й оказва помощ да наподобява толкоз млада, написа Daily Mirror.

Една Мей, която е запалена по фитнеса, признава, че непознати често не имат вяра, когато схванат същинската й възраст. Хората допускат, че тя е на не повече от 60-70 години.

Мей изяснява това с метода си на живот, който не е присъщ за хора на нейната възраст.

 

Жената почнала интензивно да се занимава със спорт, когато навършила 60, с цел да остане бодра, преносима и самостоятелна допустимо най-дълго. Тя обича пилатес, елементарни извършения с дъмбели и кардио. Освен това прекарва доста време навън, до момента в който се грижи за градината си.

“Нямам секрети – спортувам поради това по какъв начин се усещам по-късно. Има дни, в които не ми се занимава със спорт, само че все пак го върша ”, споделя старата канадка.

58-годишната щерка на Мей Дейлис също е запалена по фитнеса и прави подготвителни видеоклипове за дами над 50 години. Веднъж решила да включи майка си в едно от клипчетата си, а аудиторията й останала във екстаз от активността и външния тип на родителката.  

“Майка ми в действителност счита, че по повод на възрастта и физическите й качества хората вършат от мухата слон. Тя обича живота и цени своята самостоятелност. И е доста сюрпризирана за какво другите хора не вършат всичко допустимо, с цел да създадат живота си допустимо най-хубав ”, споделя Дейлис. 

Тя прибавя, че майка й не се усеща като баба и по тази причина съумява да запази младостта си.

Двете дами се надяват, че историята на Една ще подсети на хората, че “възрастта е метод на мислене ” и че позитивното отношение към стареенето е това, което ще ви резервира млади.

“Начинът, по който мислим за остаряването, изиграва огромна роля за това и двете да се усещаме млади. Остаряването е неизбежно, само че годините, които сте изживели, не би трябвало да лимитира това, което можете да извършите или постигнете ”, безапелационни са двете дами. /jenata.blitz.bg

Харесайте  и във Facebook, където ще намерите още доста потребни и забавни четива за всеки!

Източник: lifebg.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР