90-годишен юбилей на 24 април ще отпразнува примата на българската

...
90-годишен юбилей на 24 април ще отпразнува примата на българската
Коментари Харесай

Лили Иванова: Ванга ми каза точно кога и къде ще умра

90-годишен празник на 24 април ще отпразнува примата на българската сцена Лили Иванова. Макар през последните две десетилетия Лили да се придържа към теорията, че е родена през 1939 година, в действителност редица неоспорими обстоятелства сочат, че по времето на социализма паспортът й бил подправен, а тя подмладена със знанието на управляващите.
Реалната рождена дата на мегазвездата в действителност била 24 април 1934 година
Проста сметка демонстрира, че след броени дни Лили навършва достолепните 90. Основното доказателство, подкрепящо теорията, че певицата е 34-и набор, са свидетелствата на нейната лична кума Лидия Станчева. Тя е някогашен шеф на «Естрадна дирекция “, извънредно близка другарка на примата и преди време е била поканена от нея да й кумува на сватбата й с композитора Иван Пеев. Тази дата на раждане удостоверява приживе и колежката и наборка на Лили Снежана Кратова. Според осведомени от музикалния отрасъл смяната на датата на раждане се случила преди повече от 50 години. Тогава Лили Иванова трябвало да замине за Чили, където да взе участие в огромен интернационален музикален конгрес. Проблемът бил, че уредниците претендирали участничките да не надвишават възрастта от 30 години. Така родните служби тихомълком подправили паспорта на Лили, с цел да може да дава отговор на регламента и да замине за влиятелния фестивал.
Вечната Амбър постоянно е избягвала да дава отговор на въпросите свързани с годините й. Дори на тортите за рождените си дни не поставя свещи с цифра, а с загадъчен знак, с цел да поддържа мистерията към възрастта си. Haвремето обаче в свое тв изявление примата разкри, че знае по кое време й по какъв начин ще си отиде от този свят, с помощта на срещите си с пророчицата Ванга.
„ Леля Ванга ми беше като втора майка, помагаше ми, само че и не ми спестяваше нищо. Виждахме се най-малко по един път в месеца чак до момента в който си отиде от този свят. Тя ми пророкува точната дата на гибелта, мястото, даже сподели, че ще бъда в компанията на жена в последния си час “, сензационно довери певицата. Тя добавя, че ясновидката от Рупите й предсказала още креативното и дългоденствие. Казала й, че „ ке живее с орлите и ке си отиде с микрофон в ръка “.
Ванга имала поради, че иконата на българската музика ще продължи да пее до края на живота си.
Още предходната година естрадната легенда обаче уреди наследството си. Тя трансферира цялото си изобилно благосъстояние на фондация, която учреди на свое име. Примата приписа на сдружението своето материално и нематериално имане и по този метод лиши роднините си от завещание. Звезда №1 на българската сцена има по-голяма сестра Магда, която я е дарила с две племеннички - Мария и Радмила. Те от своя страна също имат деца, на които певицата се пада баба. Въпреки че допреди година поддържаше топли връзки с тях, откакто Лили реши да не им остави и грош, връзките им се утежниха.
По нейно искане парцелите, финансите и правата върху цялото творчество са трансферирани с нотариус във фондация „ Лили Иванова “, която ще се разпорежда с тях вечно, даже след нейната кончина. Според осведомени става дума за активи на стойност от близо 20 милиона лв.. Въпреки че е в съвършено здраве и сега примата провежда следващото си национално турне, явно някои съдбовни мисли все по-често я връхлитат.
Hotarena. net

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР