90 000 евро могат да дадат шанс на Сашка Васева

...
90 000 евро могат да дадат шанс на Сашка Васева
Коментари Харесай

90 000 евро спасяват живота на Сашка Васева


90 000 евро могат да дадат късмет на Сашка Васева да живее.

Това е сумата, която е нужна за животоспасяваща интервенция в Германия на певицата, която неотдавна призна, че има израстък в мозъка. От няколко години легендата на българския попфолк има съществени проблеми със зрението, като нито можеше да разбере какво й има, нито по какъв начин да се лекува. Наскоро Сашка е схванала страшната истина в Германия.

" Оказа се, че след толкоз години, през които обикалях по доктори в България и Германия, едвам в този момент един доста добър доктор - неврохирургът Асен Хаджиянев, ми сложи диагнозата, че имам израстък на мозъка, който притиска очния нерв. Досега близо 10 години все ми споделяха, че имам недоразвитост на очния нерв, и никой не съумя да откри, че повода да не виждам е друга ", декларира Васева в изявление пред народен ежедневник. И прибавя: " Операцията би трябвало да се направи от екип от неврохирурзи и е извънредно незабавна и животоспасяваща. Сумата единствено за нея е 90 000 евро. Ще бъда доста признателна на всички хора, които решат да ми оказват помощ със средства ".

 

 Васева е пред огромно житейско тестване

Васева е пред огромно житейско тестване

Откакто научава страшната вест, Сашка се дистанцира от света. Спира да употребява обществените мрежи, а телефонът й съвсем непрекъснато е изключен. Певицата разчита на поддръжката на мъжа и децата си, които й дават доста мощ да се оправи с огромното житейско тестване. Емблематичната изпълнителка от дупнишкото село Ресилово мощно се надява нейни сътрудници да й оказват помощ с набирането на средствата за лекуването, защото тя няма съществени доходи последните месеци. Усложненото й здравословно положение и затворените заведения поради пандемията не й позволяваха да работи дълго време и надлежно не изкарваше възнаграждения.

" Нямам работа, не ме канят на участия. И напълно обикновено няма по какъв начин да изкарам пари ", откровена до болежка е емблематичната певица на прехода. " Някои хора не ми имат вяра, само че аз в действителност не виждам. Въпреки болестта съм си споделила, че няма да спра да се усмихвам. Най-вече поради децата ми. Искам да виждат по какъв начин майка им е усмихната, по тази причина и няма да се предам. Хора се свързват с мен и ми дават оферти за лекуване, само че аз съм го намерила - нужни са ми пари, с цел да пътувам и да сложа завършек на тази мъгла пред очите ми ", прибавя с безконечния си оптимизъм Васева.

В опит да си върне зрението Сашка опитваше даже и национална медицина, както и пътуваше до лечебни извори. Но резултати нямаше. Преди време пред " България Днес " певицата разгласи, че има компликации да разкрие дарителска сметка, и по тази причина дава персоналната си сметка в лв.:

IBAN - BG20STSA93000026700920 BIC - STSABGSF

Сашка Асенова Бакърджиева
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР