9 март 2018 ще бъде историческа дата за тениса. Защото

...
9 март 2018 ще бъде историческа дата за тениса. Защото
Коментари Харесай

Космонавт на НАСА ще играе тенис в космоса

9 март 2018 ще бъде историческа дата за тениса. Защото на нея би трябвало за първи път тенис да се играе отвън рамките на Земята.

Това би трябвало да направи американският космонавтна НАСА Ей Джей Фойстел. С две мини ракети и топки, обезпечени от американската тенис федерация, Фойстел ще свърже в едно своята специалност на галактически странник с любовта си към тениса.

В тази задача ще му оказват помощ сънародникът му Рики Арнолд и сътрудника от съветската галактическа организация Олег Артемиев.

Това са членовете на Експедиция 55 на Международната галактическа станция, която има за цел в границите на 6 месеца да направи към 250 разнообразни проучвания и софтуерни демонстрации, които не са вероятни на Земята.

За Фойстел това ще бъде трета експедиция в космоса. А за него най-големият проблем ще бъде неналичието на информация за мачовете в света на тениса по това време, тъй като е огромен почитател на играта.

"Тенисът е една от моите любови, в действителност тенисът е подобен поради моята обич. Играта влезе в моя живот по-късно, откакто срещнах брачната половинка ис. Тя е от голямо тенис семейство и тези прекарвания и ползи повлияха на мен и нашите деца. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР