9-кратният световен рали шампион Себастиен Льоб и испанката Кристина Гутиерес

...
9-кратният световен рали шампион Себастиен Льоб и испанката Кристина Гутиерес
Коментари Харесай

Още една титла за Себастиен Льоб

9-кратният международен рали първенец Себастиен Льоб и испанката Кристина Гутиерес завоюваха купата в офроуд шампионата с електрически коли Extreme E. Льоб и Гутиерес приключиха на трето място в последния кръг от сезона в Уругвай, което се оказа задоволително за купата.

Двамата карат за отбора на Люис Хамилтън Х44, а последният кръг беше извоюван от Насее Ал-Атия и Клара Андерсон, които се състезават за отбора на Абт.

Миналогодишният първенец - Розберт X Racing, приключи на второ място, като раликрос звездата Йохан Кристоферсен и Микаела Алин-Котулински приключиха единствено на 2 точки от новите първенци. Двамата бяха дисквалифицирани след финала, защото се оказа, че в зоната за промяна на водачите е имало прекалено много представители на екипа.

Трети в крайното класиране за годината останаха Карлос Сайнц и Лая Сана от Accion Sainz, като техните очаквания за купата изчезнаха на полуфиналите, където Майнц-старши катастрофира и се обърна по таван.

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР