9-годишно момиче трябваше да знае“, че под него има скрита

...
9-годишно момиче трябваше да знае“, че под него има скрита
Коментари Харесай

American Airlines обвинява 9-годишно момиче, което „трябваше да знае“, че стюардесата е поставила скрити камери: съдебни документи

9-годишно момиче „ трябваше да знае “, че под него има скрита камера тоалетната седалка от стюардеса на American Airlines, споделиха юристите на самолетната компания в правосъдни документи.

Служителката, Естес Картър Томпсън III, 37, твърди, че е снимала няколко дребни девойки на възраст сред 7 и 14 години в продължение на седем месеца предходната година, споделиха федералните прокурори.

Едно от фамилиите на жертвите, което съди самолетната компания и Томпсън, бяха „ възмутени “ и „ ядосани “, когато юристите на самолетната компания упрекнаха момичето, сподели юристът на фамилията, Пол Луелин, пред Fox News Digital.

„ Дори не мога да си показва свят, в който е уместно да посочиш 9-годишно дете и да кажеш: „ Не сме отговорни ние. Вината е твоя. Трябваше да знаеш, че те снимат, “, сподели Луелин, който пламенно поклати негативно глава, когато го попитаха дали се е сблъсквал с тази отбрана преди. „ Не, в никакъв случай. “

Естес Картър Томпсън III е изправен п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР