9-годишно момче в американския щат Колорадо хвърли първата си снежна

...
9-годишно момче в американския щат Колорадо хвърли първата си снежна
Коментари Харесай

9-годишно момче в Колорадо отмени 100-годишна забрана на война със снежни топки

9-годишно момче в американския щат Колорадо хвърли първата си снежна топка законно след борба , довела до анулация на 100-годишна възбрана на война със снежни топки в град Севърънс , осведоми Агенция Франс Прес.

Дани Бест съобщи, че е взел решение да убеди локалните управляващи да трансформират закона с потребление на елементарна логичност.

" Днешните деца се нуждаят от аргументи, с цел да играят извън ", разгласи той и добави, че изследвания демонстрират, че неналичието на интензивности извън може да докара до затлъстяване, хиперкинетично разстройство с нарушаване на вниманието, тревога и меланхолия.

Според него близо 100-годишната мярка , която не разрешава мятане на камъни или предмети, в това число снежни топки, е остаряла и значи, че всички деца, които хвърлят снежни топки, нарушават закона.

" Децата на Севърънс желаят опция да вземат участие във война със снежни топки като останалия свят. Децата желаят да има войни със снежни топки без да се нарушава законът. Децата желаят да имат глас в нашия град ", сподели той пред локалните управляващи.

Властите единомислещо гласоподаваха за анулация на възбраната . След това кметът на града даде опция на момчето да хвърли първата снежна топка законно.

Малчуганът разяснява, че по-малкият му брат ще е първата му цел и даде обещание да не чупи прозорци.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР