9-годишно дете бе ранено след изстрел с огнестрелно оръжие в

...
9-годишно дете бе ранено след изстрел с огнестрелно оръжие в
Коментари Харесай

Дежавю: Простреляха с въздушна пушка 9-годишно дете край Монтана

9-годишно дете бе ранено след изстрел с огнестрелно оръжие в Монтанско, оповестиха от полицията.

Инцидентът е станал на 11 юни. Сигналът в полицията е постъпил от болничното заведение в Монтана, където е признато дете с огнестрелна рана в рамото.

От осъществената инспекция е открито, че към 15:30 ч. в центъра на село Черни връх, незнаен причинител е предизвикал телесна щета на 9-годишно дете, гражданин на село Якимово.

Извършена е хирургична намеса, при която е изваден проектил от въздушна пушка, и детето е настанен в МБАЛ " Д-р Стамен Илиев " в Монтана, без заплаха за живота.

С протокол за разпит на очевидец е стартирано следствие. Работата по изясняване на случая продължава в районно управление (на МВР) - Лом.

В началото на юни татко стреля по 11-годишния си наследник в монтанското село Долна Бела Речка. 46-годишният мъж е арестуван за денонощие.

В прилежащата къща е открит 11-годишният му наследник, който декларирал, че 20 минути по-рано татко му почнал да крещи и да стреля с револвера си по него, при което момчето се изплашило и избягало при съседите. При осъществения оглед пред вратата на къщата са открити и конфискувани 14 гилзи. Детето било изплашено и почнало да заеква от ужаса.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР