9-годишният Лорен Симънс след няколко месеца ще получи дипломата си

...
9-годишният Лорен Симънс след няколко месеца ще получи дипломата си
Коментари Харесай

Изключително надарено дете ще завърши университет на 9 г.

9-годишният Лорен Симънс след няколко месеца ще получи дипломата си за бакалавър.

Белгийският възпитаник в този момент учи електротехника в Технически университет в Айндховен, а по-късно желае да стане лекар на науките и да продължи образованието си в региона на медицина.

Мечтата му е един ден да основава изкуствени органи за трансплантация.

Талантливото дете прави усещане още в ранното си детство, тъй като има феноменална памет, а родителите му по този начин и не могат да си обяснят от кое място има такива качества. И двамата са лекари, само че настояват, че не са принуждавали Лорен да учи.
Лидия и Александър Симънс даже в началото считали, че бабата и дядото малко преувеличавали и прекомерно хвалили гения на детето. След това сами се уверили в това, а и учителите непрестанно им давали доказателства за извънредно бързият му прогрес.

„ Учителите видяха нещо доста особено в него “, споделя майката.

Тя постоянно се майтапи, че изпреварващото интелектуално развиване на детето евентуално се дължи на огромното количество риба, което е яла по време на бременността си.

Родителите не желаят детето им да пораства прекомерно съществено и погълнато от науката. Затова пробват да основат баланс сред изключителните му качества и нормалното детство, съобщава CNN.

Новите родители
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР