9-годишният Кристиян Илиев се нуждае от финансова подкрепа. Детето е

...
9-годишният Кристиян Илиев се нуждае от финансова подкрепа. Детето е
Коментари Харесай

Да помогнем на 9-годишния Кристиян да живее

9-годишният Кристиян Илиев се нуждае от финансова поддръжка. Детето е диагностициранo с доста нападателно злокачествено заболяване.

„ Никога не съм мислил, че иска ми се наложи да се обърна с такава молба, към всички Вас, само че животът не постоянно е обективен и ни предлага, както положителни, по този начин и тежки тествания. На 25.10.2017 година дребния ни наследник Кристиян (9 г.) беше диагностициран с рядко срещано и нападателно заболяване - сарком на Юинг (злокачествен тумор). Криси стартира химиотерапия в Детско Онкохематологично Отделение ИСУЛ. Това е една дребна част от дългия път, който би трябвало да измине ”, написа бащата Георги Илиев.

Родителите са се свързали с някои от най-хубавите лечебни заведения в Европа за консултация и лекуване. На база проучванията, които са изпратили, им е изпратена оферта с първична сума от 100 000 евро.

„ Обръщаме се към всички, които имат опция и предпочитание да оказват помощ за събиране на нужните средства, с цел да може Кристиян да замине за чужбина, където се надяваме с общата ни помощ да продължи лекуването си. Благодарим ви за помощта и поддръжката в този сложен за фамилията ни миг! ”, молят родителите. 

Всеки, който желае да помогне на Кристиян в тежката битка с заболяването, може да го направи тук:

Банка ДСК ЕАД

IBAN: BG74STSA93000024851904 - в лв.

IBAN: BG71STSA93000024851958 – в евро

BIC: STSABGSF

Кристиян Георгиев Илиев
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР