9 608 450 лева за 2019-та година са очакваните приходи

...
9 608 450 лева за 2019-та година са очакваните приходи
Коментари Харесай

9 608 450 лева за 2019-а са очакваните приходи от общинска собственост

9 608 450 лв. за 2019-та година са предстоящите доходи от общинска благосъстоятелност. Сумата е заложена в Годишната стратегия за управление и разпореждане с парцели – общинска собственост, която локалният парламент одобри на първата си за годината сесия, съобщи репортер на Plovdiv24.bg . 2 319 500 лв. пък е размерът на плануваните разноски, 2 000 000 лв. от които за отчуждаване на парцели.

Както Plovdiv24.bg към този момент писа - в Проекта на годишната стратегия за отчуждаване са залегнали парцели, свързани с някои от най-важните инфраструктурни проекти на града под тепетата като реконструкцията и разширението на Голямоконарско шосе в обсега на Община Пловдив от бул. " Дунав до землищната граница с община Марица; в листата за отчуждаване е аграрен парцел по проекта на " Отдих и просвета – север ", нужен за обект " Нов пътен мост над р. Марица с развръзки на продължението на бул. " Копривщица " - запад ", а също и парцели по отношение на разширението на бул. " Васил Априлов " - запад и разширението на бул. " Васил Априлов " - изток. Два са парцелите, които Общината счита да отчужди за разширението на ул. " Гладстон ".

Един парцел е още стои в листата за отчуждаване по отношение на реконструкцията на бул. " Северен " в сектора от моста на " Адата " до " Карловско шосе " - I стадий, а 9 са парцелите, касаещи реорганизация на бул. " Северен " в сектора от моста на " Адата " до " Карловско шосе " - II стадий. В проекта са още два парцела за неосъществена пътна връзка на надлез " Родопи ".

За пловдивчани е забавно да научат, че са включени парцели за отчуждаване по отношение на Продължението на ул. " Македония " от бул. " Никола Вапцаров " до бул. " Александър Стамболийски " по проекта на кв. " Въстанически – юг ", Продължението на ул. " Македония " по проекта на Смесена многофункционална зона " Юг " и Продължението на ул. " Македония " по проекта на кв. " Остромила – Беломорски ". 5 пък са поземлените парцели, посочени за ул. " Даме Груев " в сектора от ул. " Македония " до " Кукленско шосе ".
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР