88-годишната София Лорен присъства на откриването на ресторант Il Sophia

...
88-годишната София Лорен присъства на откриването на ресторант Il Sophia
Коментари Харесай

Легендарната София Лорен откри ресторант в Милано

88-годишната София Лорен участва на откриването на ресторант " Il Sophia Loren Restaurant " в Милано.

Тя постоянно е била въплъщение на блясъка и този път също не направи изключение, появявайки се в грациозен бял костюм с панталон, с цел да отвори най-новото от едноименните си заведения за хранене в Италия.

Няколко членове на фамилията на италианска дива участваха в събитието: синът ѝ Карло Понти младши и двамата ѝ внуци от маджарски генезис, 15-годишният Виторио и 10-годишната Беатрис

Диригентът Карло Понти младши и унгарската цигуларка Андреа Мешарош се срещнали във Виенската музикална академия и сключили брак през 2004 година

В уеб страницата на ресторанта, София написа: " Имала съм доста пристрастености в живота си и една от тях безспорно е храната. Никой режисьор не е съумял да ме сложи на диета и в никакъв случай не съм отказвала хубава паница с паста в интерес на талията си.

Часовете, които прекарах в кухнята, бяха измежду най-щастливите в живота ми. Когато ме помолиха да отворя верига заведения за хранене в моя чест, доста се замислих за тежестта и отговорностите, свързани с името ми на табела.

Никога не съм желала да вземам участие в истории, които не усещам като свои, само че никой не ме е ухажвал толкоз, колкото Лучано Чимино и през днешния ден съм щастлива, че одобрих това прелестно премеждие и горда, че съм част от екип от надарени неаполитанци, които желаят да изнесат достоверността на неаполитанската кухня в света.

За мен и Лучано, храненето е свещено нещо и с цел да го споделим с тези, които мислят като нас, ние изградихме " храм " на празника, неповторимо и прочувствено място, където най-хубавите готвачи в света пробват силите си в ястия и пици ".
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР