87% от запитаните 801 души в периода 3-5 април в

...
87% от запитаните 801 души в периода 3-5 април в
Коментари Харесай

9 от 10 души смятат, че оставката на Цветанов не решава проблема Апартаментгейт

87% от запитаните 801 души в интервала 3-5 април в изследване на " Галъп " считат, че оставката на Цветан Цветанов от Народното събрание не взема решение казуса. Отговорът на тези 87% е " не " на въпрос " Бойко Борисов реализира оставката на Цветан Цветанов от Парламента. Според Вас, това взема решение ли казуса или единствено го замита, прикрива "?
Същевременно единствено 6% считат, че оставката на Цветанов взема решение казуса, а 7% нямат мнение.
55% се съгласяват, че в тематиката с жилищата на Цветан Цветанов и други има и честен, и законов проблем, 17% намират най-много законов проблем, 14% намират единствено честен проблем, а 6% не намират проблем. Останалите се двоумят.
Какво е отражението на абсурда за идните избори? 45% от запитаните считат, че Българска социалистическа партия може и да бие ГЕРБ, до момента в който 40% са уверени, че това не може да стане. " Галъп " разяснява, че това се случва за пръв път от доста време насам. Подобно е съотношението сред тези, които се съгласяват с това, че отговорен за този модел е самият Борисов, и тези, които не считат по този начин. Това е в синхрон с обстоятелството, че повече от 1/3 от евентуалния електорат на ГЕРБ в сондажа е обезверен в желанията си да гласоподава и в този момент за тази партия.
По другата тематика от последните седмици, 77% от запитаните не утвърждават да се опрощават задължения на вероизповеданията. 13% са на противоположното мнение и декларират своето утвърждение, а 10 на 100 не могат да преценяват. Това демонстрира, че решението тази концепция да се преразгледа и уточни е било в вярна посока, съгласно българите.
В годината на избор на нов основен прокурор става значим и въпросът кой от основните прокурори се е справил най-добре с работата си, съгласно българите. Въпреки слабата осведоменост и обичаен негативизъм, въпреки всичко се следят и позитивни оценки, като най-вече такива събира актуалният основен прокурор – Сотир Цацаров, посочен от 21%. Борис Велчев се е справил най-добре с работата си съгласно 16 на 100 от запитаните. Иван Татарчев – показват 7%, а 5% избират Никола Филчев.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР