87-годишна жена от Съмърсет, Великобритания, отпразнува 17-ата годишнина от сватбата

...
87-годишна жена от Съмърсет, Великобритания, отпразнува 17-ата годишнина от сватбата
Коментари Харесай

87-г. жена и 47-г. й съпруг споделиха тайната на щастливия брак 

87-годишна жена от Съмърсет, Англия, отпразнува 17-ата годишнина от сватбата с 47-годишния си брачен партньор и показа тайната на щастливия брак.

Една и Симон Мартин се срещат за първи път на концерт преди 18 години. Двойката твърди, че е било обич от пръв взор. Саймън не се смути, че е съвсем на половина по-млад от обичаната си.

„ Възрастта е положение на мозъка. Ако се чувстваш остарял, значи си остарял “, изясни той.

На 8 юли 2005 година двойката се ожени. Отне известно време на фамилията на Саймън да свикне с обстоятелството, че брачната половинка на сина му е доста по-възрастна от него. Въпреки това, когато родителите му видели какъв брой е благополучен, те спрели да обръщат внимание на разликата във възрастта.

Децата и внуците на Една поддържаха избора й и на драго сърце участваха на сватбата. „ Винаги съм мечтал да омъжа майка си и този ден пристигна “, сподели синът на Една на сватбената гала.

На 17-ата годишнина от сватбата Една подари на брачна половинка си гривна, а Саймън й подари обеци.

„ Приятелите ни постоянно са се радвали за нас, само че, несъмнено, в случай че забележим странни погледи и чуем забележки в наша посока, просто ги пренебрегваме. Любовта си е обич и не би трябвало да обръщате внимание на това, което другите споделят “, сподели Саймън. /jenata. blitz. bg

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР